Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

OLISKO HYVÄ?

Kyllä pienen kaupungin tyttö on täällä isommilla kylillä innoissaan kun tuota kauppa valikoimaa löytyy hiukan enemmän kuin entiseltä kotipaikkakunnalta.. ja aivan meidän lähellä on myös Hemtex. Mitään ihmeitä en nyt tällä kertaa tarvinnut, mutta muutaman tarjouskorin verhokapan nappasin mukaani. Ajatus oli, että leikkaan ne kolmeen osaan ja teen pienet salusiinit ikkunoihin. Vaikka naapurit olisivatkin kuinka ihania, niin jotain näkösuojaa sentään tulevia pimeitä iltoja varten tarvitaan. Ajattelin hoitaa sen puolen ihan vaan näin rennosti.Vielä yksi kirkkaampi otos, mutta olisko tää hyvä?


Teki mieli kokeilla vähän raitakangasta ja ripustus verhoille yksinkertaiseen tapaan vaan narulla . Toisaalta välillä voisi sitten vaihtaa jotain todella kevyttä hentoista ja romanttisen valkoista... mutta ei löytynyt tähän hätään sopivaa.

Nyt täytyy lopettaa tämä sepustelu ja lähteä ihailemaan mahtavaa ukkosta joka tuntuu TAAS vaihteeksi jyrisevän ulkona. Kuka sanoikaan että täällä Oulussa ei paljoa ukkosia ole!

3 kommenttia:

  1. Voi, että teillä on kaunista! Noista ikkunalaudoista tykkään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Irmastiina, mutta etkö ole huomannut että meidän kodista ei olekaan kuvia kuin tästä yhdestä nurkasta. Kaikki sen ympärillä on aivan kaaosta vielä(kin)... laatikoita, laatikoita ja vielä enemmän laatikoita. Voi että odotan päivää, että pääsen kuvaamaan oikeasti oikeaa kotia!

    VastaaPoista
  3. Salusiinit ovat kauniit ja sopivat hyvin kodin henkeen!

    VastaaPoista