Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!perjantai 30. maaliskuuta 2018

PITKÄN PERJANTAIN PUUHIA

Meidän pääsiäiseen ei kuulu tällä kertaa mitään ihmeellisempiä traditioita, nautitaan vaan neljän päivä vapaasta ja puuhaillaan omien projektiemme parissa... mies pihalla ja minä sisällä. Sisällä viuhuu maalisuti ja pihalta kuuluu vasaran pauke. Maalaus kohteena oli tällä kertaa ikkunalaudat ja ovet. Tästä lähdettiin ja tähän päädyttiin...Hiukan vaatii silmä totuttelua, voin varmaan sanoa vasta muutaman päivän päästä olenko täysin tyytyväinen ; ) Verho asioita mietin vielä ja tämähän tietysti johtaa siihen että joudun miettimään vähän muitakin asioita ympärillä.


 Antaisko olla entiset vai jotain ruutua???? Tässähän ne vapaat kuluu tätä miettiessä.


 Leppoisaa perjantai iltaa, palaan taas kun asia hiukan etenee : )

4 kommenttia:

 1. Tulipa kaunista! Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Muutos on niin iso että vaatii vähän sulattelua jälleen 😅 Lähinnä taas mietin tyyliä mihin pyrin, nyt verhot tuottavat päänvaivaa.
   Aurinkoista pääsiäistä sinullekin!

   Poista
 2. Oijoijoi!! Ihanaa taas!! Sinulla kyllä on silmää, taitoa ja virtaa toteuttaa muutoksia! Tuo ovi on kerrassaan upea❤ Voi kun taas tulee olo että täälläkin jottain tarttis teherä..Nauttikaa työlomapääsiäisestä��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen että teidän kodissa tapahtuu enemmän kuin täällä.... äläpä yhtään Kaija yritä 😂😂 Hommat jatkuu kun vain tietäis mihin suuntaan ensin.

   Poista