Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 5. maaliskuuta 2011

FACEBOOK

NYT MYÖS SOFIAN TUPA ON MUKANA FACEBOOKIN IHMEELLISESSÄ MAAILMASSA, tervetuloa mukaan sinne seuraamaan tuvan arkea ja uusimpia kuulumisia!Kerronpa tähän samaan postaukseen uusimman päähänpistoni, jotta saamme joitain kuviakin mukaan.

Tässä yhtenä kauniina aurinkoisena päivänä sain päähäni, että tuulikaappimme kaipaisi jotain piristystä. Niinpä hain kellarista muutaman maalipurkin jämän ja aloin sutimaan seinään erivärisiä maaliläiskiä.
Tähän päädyin ja tässä lopputulos...
Tykkään kovasti, sopii hyvin vanhan talon tyyliin. Eteisestä tuli tunnelmallinen ja kotoisa. Kuvat eivät kyllä anna aivan oikeaa kuvaa, väri hiukan vääristyy. 
En voi olla vielä kerran hehkuttamatta tuota vasemmalla seinustalla olevaa kenkäkomeroamme, SE TODELLAKIN TOIMII!! Ensimmäisen kerran meillä ei ole sitä valtavaa kenkäkaaosta eteisessä ensimmäisenä vastassa ja jopa nuorisokin on ainakin toistaiseksi kenkänsä sinne saaneet laitettua.
Se pieni imuroinnilla uhkailu näkyy pätevän vieläkin ;0)


Mukavaa lauantaita teille kaikille ihanaisille!

3 kommenttia:

 1. Oi, ihanan näköistä!!! Miusta kans tuo tummempi seinä tuo just sitä kotoisuutta ja kivasti kontrastia tuohon muuten valkeaan sisustukseen :)

  Tykkään <3

  Mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 2. Kävin liittymässä "feisbuukkiin" !
  lauantaiterkut
  Päivi

  VastaaPoista
 3. Kaunis eteinen, syvän sävyisä :)

  VastaaPoista