Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 21. maaliskuuta 2011

UUTUUKSIA MELKEIN JOKA PÄIVÄLLE

Olemme tyttöjen kanssa saaneet Tuvalla purkaa paketteja melkein joka päivä... ai että on mukavaa! Voitte uskoa että huokailemme jokainen vuorotellen, kun laatikoista paljastuu toinen toistaan ihanampia kevät uutuuksia.
Tässäpä muutamia...


Rustiikkikaapin koko 134 x 65 x 37 cm


Lasiovikaapin koko 128 x 76 x 36 cm


Pöydän koko 76 x 78 x 33 cm


Pussukka 24 x 22 cm


Tapletti 24 x 33,5 cmEn ole aiemmin kyllä kauniimpia lintuhäkkejä nähnyt!Löytyy kaksi eri kokoa


Saimme lisää erilaisia lasikupuja...


...ja näitä ihania tauluja!


Kaikki uutuudet ovat päivitettynä myös tänne: http://www.sofiantupa.fi/


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Voi ei millaisia ihanuuksia <3 jos ihan varovasti kurkistan tuonne tupaan...

  VastaaPoista
 2. O`ou...kurkistin...tilipäivänä kurkistan uudelleen.

  VastaaPoista
 3. Hih... olet ihana Nina ;) Tervetuloa uudelleenkin!!

  VastaaPoista
 4. Aiheuttivat täälläkin huokailuja:)

  VastaaPoista
 5. Jep jep, ja huomenna huokaillaan lisää... saimme nimittäin jälleen tavaraa (ihania paperinukkeja ym). En ollut tänään itse paikalla, joten huomiseen joudun odottelamaan vielä. Laitanpa taas kuvia tulemaan.

  VastaaPoista