Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 7. maaliskuuta 2011

LISÄÄ MAALISKUUN UUTUUKSIA PÄIVITETTYNÄ

Sofian Tuvan nettiputiikkiin päivitelty lisää kaikenlaista uutta kivaa, käykääpäs kurkistelemassa. Kaikki tuotteethan löytyvät tietysti myös meiltä täältä Välikadun liikkeestä ja päivittelen kuvia myös facebookiin!


Tässä muutamia esimerkkejä, tuvalta löydät paljon lisää.

Tervetuloa shoppailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti