Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 24. maaliskuuta 2011

MUKSUILLE UUTUUKSIA

Saimme nyt Tuvalle kivoja uutuuksia lapsille, pelejä ym. mukavaa...


                                                                         Lotto-peli

                                     


MuistipeliPuiset 15 palan palapelit
Pelikortit, opi samalla laskemaan


Palikka palapelit, kuusi eri kuva-aihetta

Ihastuttava soittorasia WendyMaileg-hiiret tulitikkurasiassaIhastuttava valokuva-albumi
Kaikki nämä löydät Sofian Tuvalta,
Välikatu 5
87100 Kajaani
sekä nettiputiikistamme http://www.sofiantupa.fi/

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihastuttavia ! Omat muksut jo aikuisia mutta noitahan vois käyttää ihan sisustuksessa:)

    VastaaPoista
  2. Ajattelin muuten itse ihan samaa, ja niinpä nuo sienihattuiset metsänasukkaat palikkapalapelissä lähtikin kotiini mukaan. Laitan sitten myöhemmin kuvan, mihin niille keksin paikan. Ne ovat minusta vielä senkin takia niin ihania, koska lapsena minulla oli juuri tuo kirja mistä kuvat ovat ja se oli yksi lempisaduistani.

    VastaaPoista