Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 25. maaliskuuta 2011

KISSAN PÄIVÄT

Tälläinen se on meidän Arttu!!Mukavaa viikonloppua kaikille, ottakaas rennosti tekin!

6 kommenttia:

 1. Voihan sun löhveröä!!! Tulen ruudun läpi rapsuttelemaan, varos vaan, Arttu ;D
  Kyllä me on täällä ihasteltu ja hymyilty!!

  Otetaan neuvosta vaari ja ollaan rennosti ;D

  Mukavaa viikonloppua!

  Satu

  VastaaPoista
 2. Ihana!!! Nauran täällä itsekseni... Arttu osaa ottaa todella rennosti, hih.

  VastaaPoista
 3. Onpas mukavia kuvia...Ihan kun siitä yhestä telkkarimainoksesta ! Mukavata lauvantai-iltaa:)

  VastaaPoista
 4. Ei hyvänen aika ☺☺☺
  ♥hurrrrmaava♥

  VastaaPoista
 5. Eikös olekin aika löhverö (ihana sanonta Satu!), arvaatte vaan että on saanut eräätkin naurut nauraa tuon mokoman kollin takia!

  VastaaPoista