Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 31. maaliskuuta 2011

KEVÄT MIELTÄ TARJOLLA

Nyt pistetään ranttaliksi Välikadun liikkeessä, järjestelemme hiukan paikkoja uuteen uskoon ja puramme samalla päivittäin tulleita uusia ihanuuksia. Nyt saimme myös lisää kauniita Svaneforsin tekstiilejä erilaisin kuosein, on verhoa, tyynynpäälistä ja liinaa monen moista. Niistäpä kuvia sitten kun saamme ensin laitettua paikat kuntoon. Ensi viikonloppuna tapetoimme seiniä ja melskaamme tyttöporukalla oikein urakalla, joten tervetuloa katsomaan ensi viikolla mitä olemme saaneet aikaiseksi.Siihen saakka haluamme jakaa iloista kevät mieltä sekasotkun keskellä antamalla 10€ arvoisen etusetelin jokaisesta 50€ arvoisesta ostoksesta, tarjous voimassa tämän viikon torstaista lauantaihin. Joten kannattaa käydä kipaisemassa jo nyt paikan päällä ja käyttää tämä etu hyväksesi.

Tervetuloa tekemään löytöjä!Ps. Saimme jälleen lisää näitä todella kysyttyjä Clock-vetimiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti