Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 22. maaliskuuta 2011

HUONEKALU TUUNAILUA

Hip hei... olemme päässeet uuden huoneen kanssa siihen pisteeseen, että pääsemme jo sisustamaan sitä ja sekös on mukavaa! Kaikki kalusteet löytyivät aivan omista kätköistä (lukuun ottamatta kierrätyskeskuksen sänkyä), hieman tuunailua vain kaipailevat. Tuo sänkykin meillä OLI olemassa, mutta joku ahkera oli jo ennättänyt kuskailla vanhan laverin kellarista kaatopaikalle. Nyt olisi pätenyt se vanha sanonta, että kyllä aika tavaran kaupihtee. No eipä hätää, tämä raato löytyi kierrätyskeskuksesta 15 eurolla. Kelpaa oikein hyvin sälepohjineen helmalakanan alle piiloon.
Koko huonetta en vielä paljasta, mutta hiukan vilautan kuitenkin...


Pieni työpöytä sai kokonaan uuden ilmeen käsittelyssäni, kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan.

Tässä pöytä ennen...


...ja tässä nyt

Kotonamme ei ole tulostinta ja päätin tietysti hätäisenä saada pöydän valmiiksi maanantaisen vapaapäivän aikana. Mietin pääni puhki, että mistä löytäisin sopivan tekstin sabloonaa varten...


...ja löytyihän se tästä tyynystä. Älkää vaan kysykö mitä siinä lukee, en nimittäin tiedä (nyt kyllä hävettää tunnustaa)!! Mutta aivan sama minulle, pääasia että näyttää hyvältä.


Seuraava tuunattava olisi tämä lipasto. Hiukan kyllä sitä mietin vielä, mutta kaitpa se sopii paremmin tuon pöydän kanssa valkoisena.


Tällaiset puuhat tällä kertaa täällä Laitakadulla.

Hyvää yötä kaikille!

3 kommenttia:

 1. Aika makee tuli pöydästä -ja loistava idea kopsata teksti :D
  Ja hauska nuppi♥

  Maalaa vaan kaappikin, siitä tulee hyvän näköinen!

  VastaaPoista
 2. Pöytä on kuin koru,tosi kaunis=)

  VastaaPoista
 3. Ihana pöytä ja miten suloinen nuppikin koristaa sitä! <3
  Loistoidea napata teksti tyynystä - ja upea on kyllä toteutuskin!
  Vielä kun maalaat kaapin pariksi pöydälle, niin jopas tulee hyvä kokonaisuus ;)

  Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle! <3

  VastaaPoista