Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 3. maaliskuuta 2011

UUTUUKSIA

Tässä muutama uutuustuote mitä saimme tällä viikolla putiikkimme. Olen päivittänyt SofianTuvan nettiputiikkia ja nämä tuotteet löytyvät sieltä sekä lisäksi paljon muutakin uutta kivaa. Päivittelen vielä viikonlopun aikana lisää uutuuksia kauppaan.

MUISTATTEHAN ETTÄ VIELÄ MAALISKUUN AIKANA TILAUKSEN TEHNEIDEN KESKEN ARVOMME 50€ ARVOISEN LAHJAKORTIN!


                                               
Svaneforsin tekstiilejä tulossa vielä paljon lisää pitkin kevättä, Ruusu-sarjaan tulossa myös verhoja.

2 kommenttia:

 1. ihania!
  tuo rautalanka torso on ihastuttava:)
  aurinkoa viiikonloppuusi!
  yöterkut
  päivi

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä kanssasi Päivi... torso on aivan ihana, eikä mikään pahan hintainenkaan edes. Aikaisemmat vastaavat ovat maksaneet huomattavasti enemmän.

  VastaaPoista