Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 4. heinäkuuta 2015

JA TAAS

Sataa sataa ja sataa...olisihan se ollutkin jo aivan mahdottoman liikaa pyydetty että olisi kaksi aurinkoista päivää peräkkäin : (
Jos jotain hyvää pitää tästäkin keksiä, niin voipahan ainakin maalata hyvällä omallatunnolla sisällä...jos kehtaa?

Eilinen päivä tulikin oltua ulkona koko päivä, siinä toivossa että saisi edes pikkaisen väriä ihoon. Jos oikein tarkkaan katsoo, niin saattaa sitä vähän ollakin viittausta siihen suuntaan. Mikähän siinä on että kun ikää on tullut lisää, niin ei tuo rusketuskaan näytä oikein hanakasti enään iholle tarttuvan. Kadehtien katson tyttären kauniin siloista ja ruskettunutta ihoa, miten tässä näin on yhtäkkiä käynyt!!?
Se onni siinä on, että enään ei tarvitse ilahduttaa ulkonäöllä kuin omaa miestä ja sen verran muita että kehtaavat hetken katsella. Kyllä vaan sieltä peilistä katsoo joku tuntematon vanha akka, mutta onneksi se tuo oma ukkokultakin vanhenee mukana rinnalla : )

Pihalla kukat ovat jostain ihmeen syystä tykänneet tästä kesästä, eipä ole ennen lumihiutaleetkaan kukkineet noin mahottomasti...
Myös muut kukat näyttävät viihtyvän sateessa, vaikka olen kyllä koko ajan pelännyt niiden hukkuvan tähän vesimäärään mitä on taivaalta saatu...Ruusupensaat näyttävät tekevän aikamoisen määrän kukkia...Uudessa kukkapenkissäkin näköjään viihdytään...

Meillä saa viihtyä myös rikkakasvitkin sopivissa määrin...
 Kyllä kesällä kaikki on niin erilaista......kun ei vain koko ajan sataisi. Olenko jo maininnut samasta asiasta aiemmin? Positiivisuutta kaivataan nyt, mutta pukuhuoneen seinien väriprojekti on hyvällä alulla...


...kokeilu varastosta löytyneellä sävyllä, sopii...eli homma jatkukoon (jos kehtaan). Oikealla vielä valkoinen seinä, listoista näkee entisen sävyn hyvin.


Voi kun osaisi ottaa kaiken yhtä rennosti kuin kissat...Auvoista lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Minä olen siirtänyt kukkapenkin perkuuta luvattoman kauan, nyt se on kuin sademetsä, vanhan pellon paikalla kasvaa jos mitä heinää ja näyttää sammalkin asettuvan kukkapenkkeihini. Olisikin noin sieviä rikkakasveja kuin sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minäkin niitä heiniä nyvin vääristä paikoista jatkuvasti, esim. terassin lautojen väleistä ja sitten niitä nokkosia vaan tulee koko ajan. Onneksi olen niistä jo suurimmaksi osaksi päässyt eroon viime kesäisen urakoinnin jäljiltä. Jotkut rikkikset vaan ovat niin kauniita ja sopii tänne pihaan jossa ajatuksena on että ei liian sliipattua tarvikaan olla.

   Poista
 2. Kauniita kuvia :) Minäkin ostin lumihiutale amppelit ulos ja olen yllättynyt että vielä ovat hengissä ja erittäin voimissaan :) Ihania kesäpäiviä sinne päin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lumihiutaleet ovat helppoja ja joskus kukkineet todella pitkään syyskuun lopullakin vielä. Eivät vain taida tykätä olla liian auringossa, koska nyt ovat todellakin kukkineet paljon. Ihania ja aurinkoisia kesäpäiviä sinullekin!

   Poista
 3. Minulla odottaa pari kukkapenkkiä perkausta, huh, minkä näköisiä... Mutta kun ei ole ollut oikein ilmoja! Mutta kyllä on kaunis piha teillä, tuo pergola on herkku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siellä ole oikein sateessa ja kylmässä tehnyt mieli pihalla touhuilla, siksi minunkin penkin teko venyi ja venyi. Mutta onneksi taas tänään paistaa aurinko, joten kipin kapin pihalle. Pergola on kaunis, mutta täys turhake ;)

   Poista