Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 6. heinäkuuta 2015

TÄYDELLINEN AAMU

Se on sitten tänään ensimmäinen virallinen kesäloma-aamu ja voisiko se enään täydellisemmin alkaa kuin ihanaan auringonpaisteeseen!


Voitte arvata miten nautin rennosta ja huolettomasta kesälomasta, mitä en ole saanut pitää moneen moneen vuoteen. Ja vaikka voikin tuntua vähän ilkeältä sanoa ääneen, nautin myös loman ensimmäisestä aamusta kun saan olla kotona yksin kaikessa hiljaisuudessa. Tytär lähti Kajaaniin ja mies aloittaa loman vasta viikon päästä, joten täällä hiippailen pitkin pihoja aamukahvin kanssa ja nautin!!


Lauantaina kävimme hakemassa Alppilan kirpparilta ostamani peilipiirongin (kuvia myöhemmin) ja samalla lähti mukaan tämä mieltäni vaivannut vanha ihanuus. Lapussa luki että rattaat ovat 1800-luvulta, sitä en voi varmaksi tietää mutta vanhat ovat ja kauniit! Rengas on puinen ja päällä on metallivanne, kauniin patinoituneet tietenkin.Ihanaa maanantaita!

4 kommenttia:

 1. Ansaittua lomaa!Se tunne kun ei ole kiirettä mihinkään,saa tehdä juuri mitä huvittaa....voi,elämä!
  Vielä kun jaksaisi elokuun loppupuolelle sinnitellä!Nyt toivotaan aurinkoisia kelejä...ja nautitaan!

  VastaaPoista
 2. Juurikin niin ja arvaappa olenko tehnyt yhtään mitään?? Niin kauan kun loma on edessä, niin kaikki hyvin :)
  Nautitaan kesästä ja etenkin niistä päivistä kun vielä aurinkokin paistaa!

  VastaaPoista
 3. Maanantai oli kieltämäti poikkeuksellisen ihana! Hui, oonko tulossa sairaaksi *hih* Ei vaiskaan, vaan viimeinen työviikko ja varaslähtö lomille jo perjantaina piristää mieltä huimasti. Täällä tapahtumaviikko pulkassa ja kaikki meni loistavasti. Oli huikeaa olla taas mukana menossa.

  Ihanaa lomanalkua ♥

  VastaaPoista
 4. Eikö ole kumma miten töihin lähtö onkin yhtäkkiä todella mukavaa kun tietää että on loma alkamassa :)

  VastaaPoista