Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 11. heinäkuuta 2015

NAVETTA KIRPPIS, TERVETULOA!

No niin, nyt olisi kirppis kasassa. Sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina klo 13 - 16 tervetuloa tekemään löytöjä!! Paikkakuntahan on Oulu, joten kaikki jotka täälläpäin olette, niin poiketkaa ihmeessä : )


TERVETULOA!

En laita tänne osoitetta, voitte kysyä sitä tarkemmin osoitteesta: sofiantupa@kajaani.net
Perjantain Foorumissa ilmoitus sekalaista osastolla.

3 kommenttia:

  1. Vitsit, bongasin tuolta vaikka mitä kivaa!! Onnea myyntiin!

    VastaaPoista
  2. Höh, harmi kun on vähän liikaa matkaa! Toivottavasti kauppa käy :)

    VastaaPoista