Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

YSTÄVÄPÄIVÄ

Toiseen lomapäivään sisältyi kahden ystäväni tapaaminen, koiranpennut ja shoppailu. Ensin suuntasin katsomaan suloisia koiravauvoja...
Kyllä kuulkas meinasi tulla koirakuume kun näitä söpöläisiä katseli! Alla tämä rusettipäinen ihanuuspakkaus on pentujen äiti.


Tällaisia karvaturreja näistäkin pienistä sitten kasvaa...


Suloisia hauveleita, ei voi muuta sanoa!
Kyläilyn jälkeen suuntasin tapaamaan kaupungille Kajaanista tullutta ystävääni. Kävimme torinrannalla olevissa putiikeissa, ihanissa vanhoissa makasiineissa. Halusin viedä myös Helenan tutustumaan Tarinat liikkeeseen ja niinpä pääsimme molemmat törsäämään : )


Ihastuttava kannu ja valokuva yhdessä...niin ja ne kesäkukat, täys kymppi!


Kiva pari jo olemassa olevalle kannulle


Vanhat pullot ovat niin kauniita...


...etenkin kun niitä on useampi ryhmässä. Alla olevat pullot eivät ole uusia hankintoja.


Kaunis kynttilänjalka vielä mukaan ja siinä oli päivän saalis kasassa...


Kyllä nyt täytyy alkaa saamaan oma kirppis valmiiksi, jotta voi taas hyvällä omallatunnolla hankkia uutta ; ) Tavaraa olen kerännyt lisää myyntiin ja hinnoitellutkin ne, joten voi olla että ensi sunnuntaista se sitten lähtee liikkeelle. Ilmoittelen vielä täällä tarkemmin ajankohdasta.
Kuten huomaatte, niin tavaraa riittää...joten tervetuloa jos pääsette paikalle!

4 kommenttia:

 1. Onneksi asun täällä kaukana :) Tai no, miten sen nyt ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan tännepäin sieltä, eikös olisikin kiva käydä täällä pohjoisessakin välillä!

   Poista
 2. voi ihanuuksien ihmemaa...tuolla olis muutama juttu mitä minä haluaisin....voitko sinä laittaa postipojan mukana tulemaan tavaraa jos muutaman jutskan sinulta ostaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se onnistu, laitatko minulle postia osoitteeseen: sofiantupa@kajaani.net

   Poista