Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 13. heinäkuuta 2015

OUTOJA JA KIVOJA JUTTUJA

Siskoni tietää mistä isosisko tykkää, Götan maailman ihastuttavat oudot antiikit...


...ovat niin symppiksiä ja osa aika karmiviakin! Mutta pieni vanha Madonna kuuluu ehdottomasti näihin symppiksiin, kiitos sisko rakas!


Käykääpä kurkkaamassa täältä. Täytyy käydä taas katsomassa paikanpäällä, kunhan loppuviikosta ollaan Helsingissä. Täällä tulee aina jotenkin mystinen ja jännittävä olo, moni esine saa haukkomaan henkeä ihastuksesta ja osa taas kauhistuksesta.

No tätä omaa "karmivaa" ihanaa kauneutta tuli hankittua aivan paikalliselta herralta lisää, hänellä on myynnissä näitä koulun vanhoja täytettyjä eläimiä erilaisia. Tälläkertaa meille kotiutui punatulkku, jota en olisi värin puolesta hoksannut mutta nimi lukee onneksi pohjassa. Tiesin valmiiksi mihin tämä meille tulee ja se olikin just eikä melkeen sitä mitä sen ajattelinkin olevankin.
Navettakirppis on ollut kaksi päivää avoinna ja vielä huomenna pidän kirppistä auki. Kävijöitä on käynyt  kivasti, jopa Kajaanista ja Muoniostakin saakka. Tavara on vaihtanut omistajaansa ja loppuja laittelen Tori.fi sivuille myyntiin kun ennätän.
Moni on kysynyt miksi en pidä täällä meidän miljöössä vakituisesti kauppaa. On se ollut mielessäkin, tähän saisi tehtyä aika kivan kesäputiikin...mutta...ehkä en ainaskaan toistaiseksi. Riittää kun on yksi tykätty työ ja sitten kun on vapaata niin todellakin on vapaata. Koskaanhan sitä ei tiedä vaikka joskus sellainen putiikki olisikin ; )

Kirppistelyn lomassa sain viimeisteltyä aulanikkunaan suunniteltua juttua, minkä löysin omista aarteista kun myytävää kaivelin esiin. Hylly on ollut käytössä joskus kymmenen vuotta sitten (niinpä...ja joku on sitä säilönyt niin kauan) mutta aika tavaran kaupihtee, tuli taas todistettua : )
Railakkaan kirsikan väri ei enään oikein kiehtonut, mutta hyllyn leveys oli juuri sopiva kun kannattimia siirsi eri kohtaan. Maalia päälle ja ruuvaus paikoilleen......nyt ikkuna on jotenkin valmiimman näköinen ja kaunis.Huomenna tosiaankin vielä kirppistellään klo 13-16 välillä, myytävää vielä riittää joten edullisia löytöjä kannattaa tulla tekemään jos täällä Oulussa päin olette. Osoitteen voitte kysäistä sähköpostin kautta: sofiantupa@kajaani.net

Heipsan!

2 kommenttia:

 1. Aaah, minä käyn aina silloin tällöin Götan sivuilla ihastelemassa :) Pitäisi joskus poiketa oikein livenäkin, viimeksi kun olin nurkilla, putiikki oli kiinni.
  Aivan mahtitavaraa... Kas kun menee tässäkin ikään kuin maut yksiin :)
  Olet siis yhtä "outo" kuin minäkin :D Systeri(kin) väitti just vähän aikaa sitten oudoksi, muistaakseni silloin kun kerroin, että tilasin pojalle synttärilahjaksi täytetyn kobran...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just, tässä meitä kaksi :) Kannattaa käydä kyllä paikapäälläkin, aika mystinen pieni putiikki!

   Poista