Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

ANTIIKKIHÖPERÖN TAIVAS

Kotiin oli kiva palata, mutta kiva oli kyllä reissukin! Kyllä vaan aivan meidän omassa kotimaassa ja pääkaupungissamme riittää katseltavaa ja ihmeteltävää. Oma opas rakas siskoni kyllä osaa joka kerta viedä meitä aivan upeisiin paikkoihin, missä ei kyllä osaisi käydä jos liikkuisi aivan vain itsekseen. Tällä matkalla siltikin oma henkilökohtainen huipennus oli käynti Fiskarsin Antiikkipäivillä ja tietysti myös samalla Billnäsin perinne- ja antiikkipäivillä, aivan huippua...olin seota!! Tästä taisi tulla oma uusi perinne tuleviin kesiin, seuraavalla kerralla varaan enemmän aikaa myös ympäristöön tutustumiseen. Antiikkia piisasi yhteensä yli 150 kauppiaan verran, oli jo kyllä todella vaikeaa pysyä kohtuudessa hankintojen suhteen : ) Minkäänlaista kohtuutta ei ole myöskään seuraavassa kuva määrässä, mutta kaikki oli niin uskomattoman ihanaa!!
Katsokaa vaikka...Sitten matkaan Billnäsiin! Päivä oli sateinen, siksi ei tullut niinkään hinku kiertelemään ulkosalle. Nyt tietenkin harmittaa, mutta jäipähän ensi kesälle taas jotain uutta nähtävää.
 Ja taas...antiikkia, antiikkia ja vielä lisää antiikkia!!Täällä oli vintillä tarjolla vanhoja mööpeleitä, mutta palatessa ovet olivat jo kiinni. Alakerrassa toimi puusepän verstas ja pieni Pop-up kahvila.


Päivä meni äkkiä ja jopa tällainen mukavuus otti voimille. Monia tuttuja myyjiä tuli tavattua, mutta vielä enemmän niitä joita en ole koskaan nähnyt aiemmin. Paljon jäi varmasti näkemättä ja harkitsinkin jopa lähteväni vielä toisena päivänä uudestaan. Järki voitti ja päätimme tehdä Helsingissä aivan muuta tyttäreni ja siskoni kanssa, kuten käydä eräällä kirpparilla joka sijaitsee Töölönlahdessa. Tämä hiukan peloittavankin näköinen paikka olikin harmi kyllä kiinni, joten näkemättä jäi vieläkin : (

Talossa asuu vanha herra itsekseen ja pitää kirpparia alakerrassa. Kyllä Helsingissä on uljaan näköisiä taloja vähintäänkin yhtä uljailla paikoilla!!
Seuraavaksi lähdemme miehen kanssa käväisemään Ruotsin puolella tutkailemassa kirppis ja antiikki tarjontaa. Tästäkin on puhuttu pitkään, nyt sitten toteutetaan tämäkin ajatus.
Tulevassa postauksessa näytän mitä tältä matkalta mukaan tarttui, koska tarttuihan sitä ; )

6 kommenttia:

 1. Kävin myös Fiskarsin ja Billnäsin antiikkipäivillä ja meinasi tulla aikamoinen tavaraähky kun oli niin paljon katseltavaa! Hienoja tapahtumia ja varmaan nyt itsellekin tulee tavaksi käydä joka kesä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajalliset näkyy olevan omatkin voimat tuollaisella antiikki määrällä, kaikkea ei vain jaksanut tutkia tarkemmin vaan valitsi ne houkuttelevimmat myyntipaikat. Ehdottomasti ensi kesänä uusiksi!

   Poista
 2. Hei Johanna,
  Mikä ihana antiikki myynti. On niin monta hienoa kappaletta ... Kuinka ihanaa!
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan upea tapahtuma, olen pelkkää hymyä!

   Poista
 3. Voi hyvätavaton mitä kamaa ! Olisin mieluusti monia noista meillekin kotiuttanut :) Saas nähdä mitä sinä olet löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan tuolta voinut kotiin kantaa vaikka mitä, onneksi pysyi järki mukana vaikka välillä se meinasikin pettää ;)

   Poista