Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 16. heinäkuuta 2016

LAMMASTA JA LANKAKÖYNNÖKSIÄ

Kaupassa käydessä pisti silmään niin komeat lankaköynnökset, että oli aivan pakko saada pari kappaletta kotiin mukaan. On ne vaan niin kauniita, kunpa kissat antaisivat niiden olla nyt rauhassa.


Toinen kaunistus mikä tuli kotiimme, oli tämä ihana lämpimän ruskean sävyinen tiibetinlampaan talja. Olen niin rakastunut näihin ihaniin silkkisiin taljoihin ja niinpä tämä onkin jo neljäs tiibetiläinen meidän kodissamme : )
 Maunonkin mielestä lämpöisten taljojen päällä on niin ihanaa pötkötellä : )


Jos kaipaatte näitä ihanuuksia, niin taljoja löytyy Tarinat-kaupasta Oulusta.

Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti