Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 25. heinäkuuta 2016

LOPPISLÖYTÖJÄ

Hymyssä suin täällä muistellaan viimeisintä reissua, tästä kerroin edellisessä postauksessa. Helteet jatkuvat ja uusi valmistautuminen seuraavaan seikkailuun menossa, huomenna startataan taas : ) Onneksi tytär on täällä kotosalla ja huolehtii kissoista. Mauno ja Kerttu ei ole vielä ennättänyt tutustunut Teuvo-maanteidensankariin (=asuntoautoomme), joten emme uskalla vielä ajatella kissojen mukaan ottoa. Pikkuhiljaa tutustutaan sitten ja katsotaan mitä kattiloiset ovat mieltä asiasta.
Ja kun kerran olimme (minä olin) Ruotsin puolella sillä mielin että loppiksia kierrellään, niin tottakai sieltä mukaankin jotain tarttui.Mauno oli sitä mieltä, että tämä oli hänelle tarkoitettu uusi tähystyspaikka : )


 Vanhat terriinit ovat niin kauniita, tämä yksilö on aivan kukkaistutuksia varten


 Vanhat pahvirasiat nahkaremmeineen olivat kivoja löytöjä
Olin mielestäni jälleen maltillinen ostoksissa, sillä tarjontaa olisi kyllä ollut yllin kyllin. Olen alkanut nykyään enemmänkin miettimään valmiit paikat ja tarpeet ennen ostopäätöstä hankinnoille tai sitten tavaran täytyy olla niin erityinen, että niitä ei tule liiemmin muualla vastaan. En halua enään hukuttaa kotiamme tavaroihin, tiedän että nytkin meillä on jo taas kiertoon lähtevää tavaraa kertynyt seuraavaa kirppistä varten.
Menomatkalla piipahdin pikaisesti Ikeassa hakemassa muutamia tarvikkeita asuntoautoon, samalla otin muutamia kivoja tyynynpäällisiä ja sisustyynyjä kotiin.Olihan tässä, mutta kaikki jälleen todella mieluisia löytöjä.

Aurinkoista maanantaita!

2 kommenttia:

  1. Eka kertaa blogissasi ja voi miten ihana tunnelma ♥ Jään ehdottomasti lukijaksi, ihania löytöjä oletkin tenyt ja mainet niin suloisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne ja tervetuloa mukaan! Täällä kirjoittelee yhdenlainen sisustushömppä, vanhat tavarat valtaavat yhä enemmän kotiamme ja kissat ovat meillä tärkeitä perheenjäseniä : )

      Poista