Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

UUSI YLIOPPILAS

Tämä ylioppilas saapui kotiimme hiukan jälkijunassa, mutta passaahan tuota ihastella vaikka loppuelämän : )
Juuri sopivasti olin miettinyt mitä makuuhuoneen pöydälle keksisin kivaa ja kuin tilauksesta Tarinat-kauppa ja Irkan ideat...siinähän se oli!! Lainasin väliaikaisesti pojan hattua, mutta tilalle tulee hiukan vanhempaa aikakautta edustava yksilö.

Uusi soikiokupu sai uuden sisällön, madonnat ei meidän talossa ole se juttu. Joten jos joku haluaa saa hiukan ostohintaa edullisemmin ostaa ihkauuden Madonnan! : ) Madonna löytyy pari postausta taaksepäin, otsikolla terveisiä Rovaniemeltä.
Lomaprojekti nimellä verhoilu eteni tänään kivasti, saldona 1,5 nojatuolia.Alkuinnostuksen jälkeen voi sanoa että käy jo työstä, joka paikkaa särkee ja kolottaa. Ei siis tule minusta verhoilijaa, mutta homma jatkuu siltikin huomenna : ) Kova urakka, mutta lopputulos on sitä mitä toivoinkin. Monta kinkkistä paikkaa ja ompelua, mutta hyvä siitä tulloo!
Se olis sitten huomenna ensimmäinen virallinen loma-aamu, nukun kyllä niin pitkään kuin vain unta riittää!!

Öitä!

4 kommenttia:

 1. Ihana, ihana, ihana nojatuoli!!! Kyllä kannattaa värkätä, vaikka lujille ottaa ja paikat kipenee! Mukavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojatuolit ovat melkeinpä kivemmat kuin sohva, mutta eiköhön siitäkin saada vielä parempi kun hiukan vielä sitä muokkailen.
   Aion nauttia lomasta täysin siemauksin, kiva matka edessä pian!

   Poista
 2. Kaunista ja tunnelmallista! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista