Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

MINIKOTI PYÖRIEN PÄÄLLÄ

Se on menoa nyt, huomenna starttaa kotimme pyörien päällä kohti Ruottinmaata.
Enpäs arvannutkaan että vanha harrastus saa tämän naisen näin täpinöihin. Ompelukone on hurissut jo useampana päivänä ja uusi minimajamme on sisustettu mieluisaksi, kyllä nyt kelpaa lähteä matkaan. Kaksi kesää aiemmin myimme asuntovaunumme pois, suunnitelmissa oli kuitenkin, että mahdollisesti voisimme jossain vaiheessa kokeilla miltä karavaanitouhut tuntuisivat autoillen ja nyt oli sen aika. Kun kuljemme nykyään enään vain kahden hengen kokoonpanolla, riittää aivan hyvin pienemmätkin tilat majailuun ja reissukohteetkin ovat hiukan erilaisia. Nykyään myös minulla on aikaa matkailuun, nyt sitä kyllä todella osaa arvostaa. Olen kyllä hengeltäni niin enemmän karavaanari kuin hotelliyöpyjä, sitä saan tehdä aivan tarpeeksi työaikana...ei kiitos enään vapaalla. Kaikki omat tavarat kulkevat kätevästi mukana ja saamme majoittua aivan minne haluamme, en malttaisi enään odottaa yhtään lähtöä pidempää!

Tässä mallissa on takana kerrossängyt, joten myös nuoret voivat lähteä haluttaessa mukaan tai sitten mies pystyy käymään kalareissuilla vaikka kaverinkin kanssa. Muuten meillä toimii alasänky mukavana löhöilypaikkana, tiedän jo miten hyvin uni täällä maistuu : )
Parvella on mukava pesä yöunille, odotan jo innolla yöpymistä täällä.


Näihin muutamiin neliöihin mahtuu kaikki mitä tarvitsee, täällä pystyy tekemään oikeastaan aivan kaikkea. Pieni alkeellisuus kuuluu asiaan, teen siitäkin huolimatta vaunun grillillä paljon monimutkaisempia ruokia kuin kotona. Rakastan ulkona kokkausta ja markiisin alla voi olla vaikka vesisateellakin.
Siinä se on meidän oma Teuvo, perheen kesken Teukka : )


 Seuraavaksi terveiset Ruotsista, hejdå!

2 kommenttia: