Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 28. heinäkuuta 2016

YKSI JOHTAA TOISEEN

Taas kotiuduttu pieneltä matkalta, tällä kertaa suuntana oli Kokkola, Pietarsaari ja Uusikaarlepyy. Joka kesä tulee käytyä tällä suunnalla ja suosittelen kyllä sellaisille jotka haluavat oikein kunnon antiikkikylläisen matkan tehdä...täällä sitä piisaa toinen toistaan ihanampia paikkoja ja tavaroita ostettavaksi. Tämän kesän loma on ollut kyllä niin antiikin täyteinen, että nyt jopa voisin sanoa että ei vähään aikaan yhtään kirpparia eikä muutakaan missä on mitään ihanaa tarjolla!! Tiedän kyllä että vajaa kuukausi ja taas mennään, jospa tämä ähky on siihen mennessä ohi mennyt : ) Mutta kivaa on ollut, nähty monenmoista ja aarteita tullut haalittua kotiinpäin vähän liikaa...mutta toisesta päästä laitan myyntiin, pysyy kaikki tasapainossa taas. Sisustusmakuni on täällä talossa muuttunut hiukan eri suuntaan kuin se oli Kajaanin kodissamme, joten pikkuhiljaa entistä pois ja uutta harkittua tilalle. Samalla myös jälleen karsin liikoja pois, vaikka luultavasti sitä ei kukaan ulkopuolinen edes huomaa.
Niinpä kävi että kun toin olohuoneeseen uuden pöydän, täytyi samalla järjestellä ikkunapenkkien tavarat uusiksi. Hiukan taas karsittu vähemmäksi ja selkeämmäksi. Talonpoikainen pöytä ihanalla rouhealla jauhosäkkiliinalla vaati hiukan erilaista koristetta kaverikseen.

Klaffipöytä, vanhajauhosäkki, kynttilänjalka, lautanen, kaikki Kokkolasta ihanasta Antik Helenistä. Heidillä on niin ihana putiikki, käykää ihmeessä jos olette siellä päin liikkeellä!! Narupurkki oli edullinen ostos eräältä Kokkolan kirpparilta, muut ovat entisiä tavaroita.
Tässä ei todellakaan olleet ainoat löydöt (punastus), mutta niistä lisää myöhemmin sekä tietysti matkakuvia jälleen. Vaikka nyt olen kyllä tehnyt aivan enkka överit antiikki hankintojen kanssa, niin kaikki ovat kyllä löytäneet paikkansa koska olen ne jo ennalta miettinyt ennenkuin olen ostanut. Kuten nämäkin viime viikon hankinnat Ruotsin puolelta... Tavarat jatkavat liikkumista paikasta toiseen huomenna, kuvia siis tulossa lisää pian : ) Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti