Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

KYLÄSSÄ

Sain kutsun ihanaan kotiin, kylläpä taas meni huokailuksi koko kyläily. Tässä kodissa on paljon kauniita asetelmia, yksityiskohtia, uniikkeja esineitä ja huonekaluja, ihailtavaa riittäisi hyvin pitkälle vierailulle!
Huokailu alkoi jo heti pihalla, voi mikä unelmapatio vanhoista ovista ja ikkunoista toteutettuna.
 Vielä kuulema kesken, minusta se oli jo täydellinen : )
Sohva on maalattu JDL:n kalkkimaalilla. Meidän kotoa löytyy tämän sohvakaluston yksi nojatuoleista, voit käydä kurkkaamassa täältä. Aika eri näköinen : )


Tässä samanlainen tuoli kuin meidän kotona, kuuluu samaan kalustoon aiemmin kuvissa olleen sohvan kanssa. Aika huikea muutosjos vertaatte meidän kotona olevaan versioon, ihana!!
 Rakastuin myös tähän ihanaan Touhuun, moiskis ja rutistus : )


Kuvia tuli taas aika mojova pläjäys, mutta en malttanut jättää mitään pois...haluan ihailla näitä vielä monet kerrat ja napsia pieniä ideoita ehkä omaankin kotiin.
Kiitos kun pääsin käymään ihanassa kodissanne Irkka ystäväiseni, oli mukava käydä!!

8 kommenttia:

 1. No on tosiaan kauniita esineitä ja yksityiskohtia täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, huokailin monet kerrat niitä katsellessa ;)

   Poista
 2. Onpas kaunis koti! Aika monen kuvan kohdalla, piti lausua ääneen "haluaisin" :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, niin ihania yksityiskohtia ja esineitä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö, arvaas vaan miten huokailin ihastuksesta!!

   Poista
 4. Kylläpä on kaunis koti. Tuollaisissa on ilo vierailla. Ja voi tuota terassia, aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä, on ilo päästä vierailemaan kauniissa kodissa jossa silmä lepää ja katseltavaa riittää. Paviljonki on aivan ihana, ei tule joka pihalla vastaan samanlaista!

   Poista