Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 13. heinäkuuta 2017

BILLNÄS

Oma loma jatkuu, suuntana Billnäs ja siellä perinne- ja antiikkipäivät. Koska en ollut sidoksissa kenenkään aikatauluihin, niin olin päättänyt käyttää aikaa antiikin parissa kaksi päivää... olihan minulla kaksi kutsulippuakin Fiskarsiin. Lauantaina suuntasin aamusta Billnäsiin ja käväisin vielä loppupäivästä Fiskarsissakin tekemässä pari huonekaluostosta. Näihin palaan myöhemmin : )
Kuten taas huomaatte, aarteita jokaiseen makuun. Billnäsin ruukissa on myös henkeäsalpaavan ihana antiikkiliike joka tuo tavaraa Ranskasta.


Olisi tarvittu rekka-auto ja lottovoitto, niin paljon kaikkea IHANAA... niin ja sitten uusi paljon paljon isompi talo mihin saisi mahtumaan sen kaiken ihanan. No... lottovoittoa ei ole näkynyt (eikä luultavasti näykään koska en lottoa), mutta on kyllä pakko myöntää että sain rahaa kulumaan luvattoman paljon... tein niin super ihania hankintoja : )
Näihin palataan kun matkakertomus on käyty loppuun,  kävimme nimittäin sunnuntaina Helsingissä asuvan poikani kanssa viettämässä päivän Porvoossa ja jälleen pääsin myös tutustumaan yhteen ihanaan paikkaan pääkaupungissamme. Seuraava postaus siis näissä merkeissä, siihen saakka heissulivei!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen paikka ja rompetta vaikka kuinka:) Tarttuiko paljon hihaan tavaraa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko tältä matkalta kyllä... pakko myöntää että överiksi meni ; )

      Poista