Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 15. heinäkuuta 2017

HELSINGIN VANHAKAUPUNKI JA LAMMASSAARI

Sunnuntain Porvoon matkan jälkeen poikani vei minut vielä kävelylle Helsingin Toukolan kaupunginosaan. Kiertelimme Vanhassakaupungissa ja sieltä menimme Lammassaareen. Uskomatonta että vain muutaman kilometrin päässä keskustasta on tällaisia paikkoja, eipä näitä turistina osaisi etsiä. Mikäpä olisi täällä asustellessa : ) Suuntasimme Vanhankaupunginkoskelle...
Olemme Vanhankaupungin vesivoimalaitoksella. Hienoja rakennuksia ja upeat maisemat, kyllä koski vetää aina hiljaiseksi omalla mahtavuudellaan.

 Kurkistus sisälle...Sillan yli Lammassaaren...

Täällä kulki helppokulkuiset pitkospuut ja matkanvarrella pystyi tutustumaan monenlaiseen luonnonihmeeseen, kasveihin ja eläimiin myös lintutorneja oli useampia. Heinikon takaa näkyy Arabianranta...


Tulipahan käveltyä, sen kyllä jaloissaan illalla huomasi. Ihana päivä kahdestaan pojan kanssa, tätä muistellaan vielä pitkät tovit : )

4 kommenttia:

 1. Hieno paikka. Me ollaan joskus käyty tuolla koskella pikaisesti ohikulkumatkalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Helsingissä on paljon kauniita paikkoja jos vain osaa ne löytää. Minulla on onneksi nämä omat matkaoppaat siellä, olen kyllä päässyt näkemään monta mahtavaa kohdetta.

   Poista
 2. Tuo on upea paikka, itsekin olen käynyt, mutten tehnyt noin perusteellista tutkintaa! Kiva kun sinulla oli "opas" omasta takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, monta ihanaa paikkaa jäisi näkemättä ilman pojan ja siskoni opastusta 😀

   Poista