Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 14. heinäkuuta 2017

PORVOO

Matka jatkuu Etelä-Suomen suunnilla, tällä kertaa suuntana Porvoo. Lähdimme sunnuntaiajelulle poikani kanssa, päätimme viettää kivan päivän yhdessä syöden hyvin ja ihastellen vanhankaupungin kauniita rakennuksia. Matkaseura oli mitä parhainta, sillä minun yllätyksekseni poika onkin vanhojen talojen ihailija : ) Yhdessä haaveilimmekin minkä talon voisimme itselle ottaa... loppujenlopuksi niitä olikin sitten aika monta! Ihastuttavia pihapiirejä, eikä haitannut yhtään vaikka jokin rakennus oli pikkasen vinksallaan.

Antiikkiliikkeitä täällä oli vierivieressä, mutta kyllä edellisten päivien antiikit riitti tällä kertaa... ei jääty sen ihmeemmin näitä tutkailemaan enään vaikka monessa sisällä poikettiinkin : )Löysimme myös Remun entisen kodin...

Ja taas antiikkia...
Tässä galleriassa oli kaikki hinnoiteltu sopuhintaan : )
Olen jo kuvissa aivan sekaisin mikä oli mistäkin putiikista, mutta jos vielä olisi ollut antiikinnälkä niin kyllä Porvoossa olisi saanut ihan hyvin sen nälän laannutettua : )


 Kun olimme aikamme kierrelleet, lähdimme syömään...


Toiveissa oli päästä lounastamaan veden äärelle ja onneksemme pääsimmekin mitä kauneimmalle paikalle : )

Söimme oikein pitkänkaavan mukaan, alkuruoka salaattini oli todella hauskalla tavalla tarjoiltu.
Paikka oli viihtyisä ja ruoka hyvää, tästä oli hyvä jatkaa vielä kiertelyä. Jälkkäriksi söimme myöhemmin Porvoon jäätelötehtaan omaa jäätelöä, nam ja slurps... oli hyvää!! Kävimme myös tutustumassa Porvoon tuomiokirkkoon.Kyllä... voisin asua täällä, juurikin täällä vanhassa kaupunginosassa!!
Mutta totuushan on tässä! Vanhoissa kaupungeissä on niin idyllinen tunnelma, että unohtaa aivan muun maailman.


 Pois lähtiessä käväisimme vastarannalla vielä ihailemassa, näkymät olivat niin kauniit!Koska en malttanut olla laittamatta näin paljon kuvia, jatkan vielä sunnuntaipäivän retkeilyä seuraavassa postauksessa. Poikani vei vielä minut Helsingissä tutustumaan yhteen kivaan paikkaan, jälleen kaunista tiedossa!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! <3 Vanhassa Porvoossa on niin paljon katseltavaa ja ihasteltavaa! Kävimme siellä muutama vuosi sitten ja ihastuimme. Toivottavasti pääsemme pian uudestaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin on mennyt useampi vuosi kun on tullut käytyä Porvoossa. Loviisa olisi myös siinä lähellä, mutta ei enään kehdattu sinne lähteä tälläkertaa. Kyllä Suomessa on paljon nähtävää, ei tarvitse ulkomaille lähteä : )

      Poista