Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

FISKARS

Oman loman päivitys jatkuu, on perjantai ja suuntana Fiskarsin Antiikkipäivät. Tällä kertaa sää oli mitä mahtavin, viime kesänä satoi vettä ja oli todella kylmä. Kyllä väkisinkin veti suun hymyyn, kesä, loma ja tiedossa mukava päivä antiikin parissa : ) Antik Helenin myyntiosasto oli kyllä taas kerran niin kaunis ja täynnä ihanuuksia!


Kaikki tämä valtava määrä vanhoja ihanuuksia saa kyllä antiikkihöperön pään sekaisin : )

Kuvissahan ei näy kuin murto-osa valikoimasta, joten varmaan uskotte että jokaiseen makuun taatusti löytyi jotain! Eikä tässä vielä kaikki, myös varsinaisen messualueen ulkopuolella taisi olla vähintään yhtä monta myyntikojua : )

Seuraavaksi suunta Billnäsiin, eikä jää muuten yhtään häviölle tämäkään paikka!! Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

6 kommenttia:

 1. Voih, olisipa ihana päästä tuonne tekemään löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensi kesänä ei muuta kuin menoksi, suosittelen : )

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voit vain kuvitella mikä valinnan vaikeus, olisin tarvinnut rekan ja lottovoiton jotta olisin saanut kaikki mikä silmää hiveli : )

   Poista