Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

FISKARS

Oman loman päivitys jatkuu, on perjantai ja suuntana Fiskarsin Antiikkipäivät. Tällä kertaa sää oli mitä mahtavin, viime kesänä satoi vettä ja oli todella kylmä. Kyllä väkisinkin veti suun hymyyn, kesä, loma ja tiedossa mukava päivä antiikin parissa : ) Antik Helenin myyntiosasto oli kyllä taas kerran niin kaunis ja täynnä ihanuuksia!


Kaikki tämä valtava määrä vanhoja ihanuuksia saa kyllä antiikkihöperön pään sekaisin : )

Kuvissahan ei näy kuin murto-osa valikoimasta, joten varmaan uskotte että jokaiseen makuun taatusti löytyi jotain! Eikä tässä vielä kaikki, myös varsinaisen messualueen ulkopuolella taisi olla vähintään yhtä monta myyntikojua : )

Seuraavaksi suunta Billnäsiin, eikä jää muuten yhtään häviölle tämäkään paikka!! Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

6 kommenttia:

 1. Voih, olisipa ihana päästä tuonne tekemään löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensi kesänä ei muuta kuin menoksi, suosittelen : )

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voit vain kuvitella mikä valinnan vaikeus, olisin tarvinnut rekan ja lottovoiton jotta olisin saanut kaikki mikä silmää hiveli : )

   Poista