Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 17. heinäkuuta 2017

YLÄKERRAN LAITTELUA

Nyt kun molemmat lapset ovat muuttaneet pois, elämmekin kahden aikuisen  ja kahden kissan ruokakuntana. Tyttären lähdettyä Tampereelle, tuli eteen yläkerran huoneen sisustaminen. Alkuun tuntui että moinen homma ei huvita ollenkaan, mutta viime postauksissa kerrotusta omasta lomasta sain potkua ja sisustusrintamalla alkoi tapahtumaan monenlaista. Kurkistellaanpa ensin yläkertaan sinne entiseen tyttärenhuoneeseen, nykyiseen vierashuoneeseen. Kauhealle tuntuu sanoa noin, vaikka onhan se jollain tapaa hänen huoneensa vieläkin.Vanhat vetimet löysin alkukesästä Automuseon rompemarkkinoilta, tarkoitus olisi asentaa ne kuvissa näkyvään parioveen.Nukkekoti on saanut pysytellä piilossa nuoren neidin tahdosta, nyt sain nostaa sen ylpeydellä taas esille. Jospa joskus innostus tähän minimaailmaankin palaisi kun sen esille nostin : )

Tuolit olivat ennen petsatut tummanruskeat, maalasin ne nyt sävyllä ajopuu. Kalusteryhmään kuuluvan sohvan olen myynyt jo aikaisemmin ystävälleni, meille jäivät vain nämä kaksi tuolia.


Fiskarsin Antiikkipäiviltä hankittu ihana kaappi saa nyt olla väliaikaisesti lattialla, kunnes löydän tähän sopivan pienen piirongin television alle. Tämä ihanuus on aiemmin somistanut Pömpelin seiniä, hauskaa miten tunnistin heti tyylistä kenen kanssa olin tekemisissä : )


Tyynyjen päälliset odottavat vielä ompelua, vihreäruutuinen kangas löytyi omista varastoista ja sopiikin hyvin tänne tuoden samalla hiukan väriä.

Tässä myös yksi Fiskarsin löydöistä, kaapissa oli aivan täydellinen väri tähän huoneeseen ja sen tapettiin : )
Kuvissa on lähinnä ne kohdat kuvattu mitkä ovat ns. valmiit, vielä on suunnitelmia mielessä. Joten jotain tapahtuu vielä tässäkin tilassa. Tässä huoneessa halusin pitää pienen romanttisuuden yllä, melkein tekisi mieli tulla itse nukkumaan tänne......mutta jostain syystä Mauno on ottanut nyt huoneen omakseen, kun taas Kerttu nukkuu toisessa pienemmässä vierashuoneessa.
Voimme siis sanoa että meidän talon yläkerrassa on molemmilla kissoilla omat huoneet, näin täällä asutaan : ) Seuraavassa postauksessa lisää yläkerran mullistuksia ja suunnitelmia.

2 kommenttia:

  1. Oikein mukava vierashuone -ja vielä parempi jos Mauno jää vieraalle kaveriks 👌😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, kyllä tänne mahtuu muitakin Tampereen vieraita!

      Poista