Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

JA SITTEN NE ÖVERIT

Nyt on muutama postaus tullut tehtyä varsin mukavasta matkasta Etelä-Suomessa, taitaa olla jo aika näyttää matkalta tehdyt ostokset. Pakko myöntää että pikkasen meni överiksi, mutta hyvillä mielin voin sanoa että kaikki ovat löytäneet jo meillä paikkansa. Voisi siis siitä päätellä, että mikään ei ollut turha ostos ; )Tässäpä ne, pari halpaa räsymattoa lukuunottamatta ja tätä ihanaa vanhaa kaappia..


Yksi lipasto jäi vielä odottamaan Kokkolaan hakua jossain vaiheessa, nyt ei mahtunut kyytiin. Kaapin hankinta oli mahdollista, koska peräkärrymme sattui olemaan Tampereella nuorten muuton jäljiltä ja olin hakemassa sen jokatapauksessa mukaani paluumatkalla. Sopivasti Anna-Stiinan Antiikkiliike on siellä päin ja sovimme että noudan kaapin paluumatkalla kyytiin. Näin meillä nämä huonekalut vaihtuvat pikkuhiljaa, entiset menevät eteenpäin uusiin koteihin.


Kuten huomaatte, aika moni tavara löysi paikkansa ruokailutilassa ja kaikki muutkin ovat jo omilla paikoillaan toisissa huoneissa. Niistä lisää myöhemmin, sillä tämä reissu sai aikaan oikean sisustuspuuskan. Sain laitettua tyhjentyneen tyttären huoneen kuntoon ja tapettimalleja mallaillaan useampaankin kohtaan, kaiken tämän lisäksi maalisuti on viuhunut vimmatusti ; ) Kumma juttu kun mies on poissa omilla menoillaan kalastuksen parissa, niin saan aikaiseksi paljon enemmän kuin silloin kun ollaan yhdessä. No, toki hän on jo palannut ja olen häärinyt sisustamisen parissa siitäkin huolimatta... on hänestä paljon apuakin jos tarvitaan : )
Mukavia juttuja näytettävänä vielä, palaillaan pian ennenkuin lähdemme taas uusiin seikkailuihin!

2 kommenttia:

  1. Mitä ihanuuksia! Sinä vaan törmäät kaikkiin upeisiin juttuihin, joita muut etsivät kuukausitolkulla :). On sinulla uskomaton vainu ja kyky myös tarttua nopeasti, kun jotain mieleistä tulee vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väkisinkin näitä vastaan tulee kun tarpeeksi kulkee ja näiden löytöjen kanssahan pakko olla nopea koska toista samanlaista ei luultavasti löydy enään. Tiedä nyt sitten onko se kyky vai hulluus, kyllähän joukkoon joskus tulee hutejakin... mutta onneksi ne yleensä löytää pian uuden omistajan : )

      Poista