Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 12. toukokuuta 2012

ÄITIENPÄIVÄ LAHJOJA ITSELLE

Tulipahan törsäiltyä, mutta menköön äitienpäivän piikkiin. Itselle lahjoja... onpahan ainakin mieleisiä ja onhan ne koko perheen iloksi, monta hyvää selitystä :0)

Kirpparilla pika piipahdus eilen töiden jälkeen ja aarteitahan sieltä löytyi...


Vanha Gustavsbergin kastikekulho pääsi tällaiseen käyttöön. Aika hassu yhteensattuma... alla olevaa lasitarjotinta oli tarjolla kolmessa eri loossissa, hinnat 5 eur 6,50 eur ja 10 eur, arvatkaa minkä valitsin?!


Tein myös hiukan nettiostoksia...


 

Olen näitä molempia ihaillut jo viimekesästä asti ja nyt sitten ne päätin tilata, sattuivat olemaan nimittäin alennusmyynnissä. Löytyivät täältä, jos joku muukin haluaa! Verkkokuvun alla pysyvät kesätarjoiltavat suojassa ötököiltä, kun vaan tulisi se kesä!
Tänään sää jälleen aika harmaata ja sateista ulkona, välillä näyttää tulevan jopa lunta. Mutta luonto alkaa viheriöimään pikkuhiljaa täälläkin päin, ihana kesän tuoksu kantautuu jo välillä nenään sateiden jälkeen.

Aamun tunnelmat olivat siis aika hämärät ja tekikin mieli sytyttää kynttilät palamaan.


Nyt sitten vielä paljastan sen kaikista ihanimman aarteen, minkä hankin "kateuksissani" myös meidän taloon :0) Huom.. tuo kateus on aivan hyvässä hengessä tarkoitettu sanonta.

Ta daa... tässä se on.


Kaikki lähti siitä, kun tässä taannoin ihastelin paikallisessa osto ja myynti liikkeessämme myynnissä olevaa vastaavaa puhelinta (hiukan se oli kyllä kauniimpi ja näyttävämpi) ja päädyin kuitenkin silloin ostamaan tälläisen version...


Ihana on kyllä tämäkin telefuuni, mutta komeampi on vielä on puinen versio, sitä ei varmaan voi kieltää kukaan. Sitten Satu Aseman laidalta oli käynyt hakemassa tämän komeamman Eriksonin omaan kotiinsa ja ai että se näytti siellä seinällä hienolta!! Käykääpä vaikka katsomassa hänen blogissaan, alin postaus ja sieltä se löytyy. Oikeaan kotiin kyseinen puhelin kyllä meni, koska sen historia oli Kajaanin juna-asemalta.
Tästä sain vain itselleni päähän pinttymän, että TAHTOO meille myös tuollaisen ja ei muuta kuin etsimään kohtuu hintaista telefuunia. Aika suolaisia hintoja nimittäin tahtoo olla näillä komistuksilla meikäläisen rahapussia ajatellen, mutta etsintä kannatti.

Täällä se löytö nyt sitten komistaa meidän seiniä, että halloota halloota vaan :0)


Tällaisia aarteita tällä kertaa.

Ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille!

10 kommenttia:

  1. Hurmaavia aarteita olet taas kotiuttanutkin!

    Minun anopillani olisi kans jemmoissaan (ts.varastossa pölyttymässä!) tuollainen ihana vanha puhelin, jonkun rautatieaseman peruja muuten sekin...pitäisiköhän alkaa juttelemaan nätisi siihen suuntaan josko hän siitä raskisi luopua, niin voitais perustaa ihan soittorinki. ;D

    Oikein mukavaa Äitienpäiväviikonloppua sinne Kajaaniin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt äkkiä Mari keksimään hyvät puheet anopille, onkin sopivasti äitienpäivä joten voit käyttää sitä hyväksi.
      Ihanaa äitienpäivää sinnekin!

      Poista
  2. Siis, se on aivan ihana, Johanna! Ja käy todella teillekin!!! Turhaan epäilit.

    Ihania äitienpäivälahjoja olet saanut :D Meilläkin tuollainen lasitarjotin, niitä tuntuu olevan liikkeellä aivan valtava määrä yhtäkkiä. Näin Entringissäkin sellaisen. On niin kaunis, ettei sitä voi olla ostamatta!

    Oikein ihanaa äitienpäivää sinne koko perheelle ♥♥ Artulle haleja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita lasitarjottimia on varmaan myyty jossakin eurolla... :0)
      Äitienpäivää sinne myös ja Arttu lähettää terkut Pörrille!

      Poista
  3. Hienosti sopii telefooni paikalleen :)
    Mistä hommasit tuon kuvun alustoineen?
    Ihastelin samaa jo Dehannasin Marikalla, hän oli Saksan reissultaan tuonut...

    VastaaPoista
  4. Kaikkea ihanaa postaus pullollaan, jälleen kerran ;-)

    -Tuija-

    VastaaPoista
  5. Ihania löytöjä - mutta kaikkiein ihanin on tyo upea valkea kaappi - oikea kaunotar (vaikka kyllä minä tuollaisen telefooninkin huolisin)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mitä Paula! Jos tykkäät kaapista, sellaisen voit hankkia kauttani. Olen yhä kyseisen toimittajan edustaja.

      Poista
  6. Heissan,ja kiitos oikein paljon tunnustuksesta,jonka annoit minulle,olen otettu<3!!
    Mulla on tuo samainen verkkokupu,tykkään!!
    Tää on mun eka vierailu blogissasi jostain syystä...ja vaikuttaa oikeen kauniilta teillä...joten menen nyt kirjautumaan lukijaksi,ja katselemaan vanhempia postauksiasi...
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle!
    terkuin,Marika

    VastaaPoista