Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!sunnuntai 20. toukokuuta 2012

VALMISTA TULI, AINAKIN OSITTAIN

Eilen aloitettu etupihan sisäänkäyntitien tekeminen saatiin tänään päätökseen, tällainen siitä sitten tuli...Artusta tämä on aika jännää...


...ja ihanaa!!


Vielä kuva ovelta päin, on se ihan jees vaikka tekeminen ei niin helppoa ollutkaan. Miten se kaikissa pihaohjelmissa näyttääkin niin yksinkertaiselta... siis se tekeminen. Kyllä meinasi välillä usko loppua, mutta saatiinpas tehtyä.


Seuraavaksi portin tekoon ja jotain istutusta ehkä ja hmm... ja jos sen aidankin vielä saisi. Täytyy olla oikein kiltti miehelle!!

3 kommenttia:

  1. Se on hyvä kun työntarkastaja(kin) on laatuun tyytyväinen ☺
    Näyttää oikein hvyältä!

    VastaaPoista