Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 8. toukokuuta 2016

JATKUISIPA TÄMÄ VIELÄ

Kyllä meitä on taidettu hemmotella aurinkoisilla ja lämpimillä säillä jo monta päivää vähän joka paikkakunnalla, voi kun tämä jatkuisi vielä! Perjantaina käväisimme miehen kanssa Kajaanissa ja totesimme että siellä oli paljon vihreämpää kuin täällä Oulussa. Taitaa meri vaikuttaa tähän jonkin verran, mutta kyllä täälläkin puut ovat alkaneet jo vihertämään lupaavasti. Koti näyttää niin erilaiselta kun ikkunoista tulvii auringonvalo sisään.


Kun ulkona on lämmintä, ei malttaisi olla sisällä hetkeäkään. Niinpä ompelin uudet pikku salusiinit olohuoneen ikkunoihin ulkona : )






Puhtaat ikkunat ja näkymä ulos on jotain aivan muuta kuin sameiden ikkunoiden läpi tiirailtaessa ; )


Olohuoneen uusi talonpoikaiskaappi puhdistuksen jälkeen sai tavarat sisälleen vihdoinkin, ne olivatkin jo lojuneet koreissa pari viikkoa. Ihana tilaihme, kaikki aarteet meni sutjakasti sisään ja enemmänkin olisi alaosaan mahtunut.


 Muisto vuodelta 2006, ensimmäiset ja viimeiset kilpatanssikisani Rovaniemellä



Toinen rakas muisto on tuliainen New Yorkista missä poikani pääsi käymään mummon ja ukin mukana vuosia sitten. Sittemmin poika on kyllä kulkenut eräässäkin maassa itsekseen, maailma vetää puoleensa : )


Kävimme eilen miehen kanssa mutkin Kiimingissä, hän kalastusjuttujen perässä ja minä tietysti livahdin sisustamisen pariin White Houseen. Mukaan tarttui kiva tyynynpäällinen ja pari muuta juttua liittyen kylpyhuoneeseen.



 Ulkona ollessa mies touhusi laavun parissa ja asensi liuskekiviä paikoilleen...




 Tästä on kehkeytynyt yksi lempipaikoistamme, tulet tulee sytyteltyä harvase viikonloppu.


Kissat nauttivat myös suunnattomasti ulkonaolosta, Kerttu etenkin on heti aamusta jo vailla pihalle ja saattaa olla siellä mielellään vaikka koko päivän.
Ihanaa äitienpäivä iltaa kaikille äideille, taidan lähteä jatkamaan herkuttelua kakun pariin!

6 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat, ja kaikkea kaunista niissä...♡
    Minulla vielä ikkunat pesemättä...
    Olen iloinnut kauniista ja lämpimistä päivistä.
    Käsittämätöntä että tällaisia päiviä on tähän aikaan vuodesta!!
    Taitaa vielä tulla "takapakkia"...
    Toivotan kuitenkin aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mitä, en minäkään vielä ole kaikkia pessyt ;) Minusta se on niin inhottavaa hommaa, että teen vähän kerrallaan jotta ei aivan puutuisi koko touhuun.
      Takapakkia tulee varmasti, kunhan nyt ei enään pakkasia tulisi. Tekisi niin mieli laittaa jo kukkia, mutta ei taida uskaltaa vielä.
      Aurinkoista kevättä sinullekin Titti!

      Poista
  2. Hienolta näyttää olohuoneen astiakaappi ja siellähän on muiden joukossa mun Tarinatpuodista nuo nappipikaritkin. - Täytyy sanoa, että nyt tiirailen paljon tarkemmin sinun kuviasi, kun sain siellä teidän aivan uskomattoman ihanassa kodissanne vierailla. - Ja et arvaakaan minkälainen sisustuskärpänen minuun on nyt iskenyt. Ihmeesti sain virtaa sieltä teiltä. Kiitos <3 !

    VastaaPoista
  3. Voi mahdotonta, kiitos sinulle!! Se on jännää miten sisustus inspiraatio tarttuu kun pääsee käymään kylässä toisen höperön luona : )
    Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen!

    VastaaPoista
  4. Onko sinulla jossain kuvaa kissojen "ulkoilutilasta". Alkoi kiinostamaan.

    Terveisin Kaunista sisustusta ihaileva satunnaislukijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyi aivan itsekin selailla taaksepäin milloin olisin ottanut kuvia kissojenulkoilutilasta, mutta ainakin tässä postauksessa oli hyvä kuva: http://sofiantupa.blogspot.fi/2015/04/auringon-innoittamana.html
      Selaile tarpeeksi alas niin löydät kuvan :)

      Poista