Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 21. toukokuuta 2016

TOUKOKUUN TOUHOTUKSIA

Toukokuu on kyllä ehdottomasti yksi vuoden parhaimmista vuodenajoista, hulluuden rajoissa mennään... kaikenlainen sisustus niin sisällä kuin ulkonakin saa tämän naisen sekoamaan ja kaikki se odotus kesän suhteen on vielä edessäpäin...kuten loma!! : ) Mutta en pistä yhtään pahakseni tätä mielenviirausta, antaa mennä vaan!!
Pyöräilykausi on aloitettu...




Eilinen työreissu on antoisa, samalla hoitui myös kukka-asiat. Hyvä alku, heti saatiin vähän kesäistä tunnelmaa pihalle. Tältä näytti maisemakonttorini eilen, kyllä siinä hymyssä suin teki päivän töitä : )



Joka kesä tulee otettu ne tutut ja turvalliset lajit, mutta aina löytyy uusiakin ihanuuksia mitä tekee mieli kokeilla. Tämä maanpeittoruusu oli kyllä aivan hurmaava löytö!







Kosmoskukka on yksi lemppareitani, niin kaunis ja yksinkertainen kukka...




Ihastuttava vanha pullojenkuivausteline Ranskasta on löytö antiikkiliikkeestä Tampereelta.


 Samaisesta liikkeestä on myös tämä pullokori, tähän on mukava laittaa viinipullot esille juhannuspöytään : )


Kevään ensimmäiset pakolliset orvokit siirtyivät laavulle, saa sielläkin olla kukkia!


Piha näyttää taas niin hurmaavalle kun vihreys vain lisääntyy...


 ...ja kaikki aarteet varastojen kätköstä kaivellaan pikkuhiljaa esille pihaa koristamaan...


Pattijoen kirpparilta löytyi suloinen pikku ikkuna, tämä löytää paikkansa joko ulkona tai sisällä.


Tänään kävimme miehen kanssa mutkan Raahessa peräkärryn kanssa. Mitä sieltä haimme, en paljasta vielä. Palaan siihen pian, liittyy sisällä tapahtuvaan mylläkkään olohuoneessamme. Nyt jatkan nautiskelua ulkona, vesisade ei sitten tullutkaan vielä vaikka niin ennustettiin.

Ihanaista lauantaita!

4 kommenttia:

  1. Oi joi kun on kaunista <3 Mitä tuo pieni punakukkainen on puulaatikossa pöydällä? Minä en ole vielä tohtinut laittaa, kun tällä viikollakin on aamulla ollut auton lasit kuurassa... Olen niin huono sitten suojaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki näyttää tähän aikaan vuodesta niin kauniille ja kokoajan vain hymyilyttää...olen niin kesä ihminen : )
      Pinkki kukka on niin helppo ja kestävä, siksi se onkin yksi lemppareistani. Koskaan vaan en opi sen nimeä muistamaan, jospa joku tunnistaisi sen.
      Olen laittanut toukokuussa kukkia jo useampana kesänä, kertaakaan ei ole onneksi vielä paleltuneet. Ruusu ja lumihiutale ei säikähdä pientä kylmyyttäkään. Täällä ei sentään ikkunat ole kuurassa ollut enään, toki nostan kukat suojaan jos sellainen vaara on luvassa.

      Poista
  2. Ah ihanuutta mitä kaikkea kaunista!
    Katselin tuota vanhaa pyörää... Sain juuri itsekin sellaisen ja mietin että maalaanko vaiko en. Tuo sinun näyttäisi maalatulta, -muistatko millä se on maalattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukat on niin ihania!! Tämä pyörä oli sini-punainen, halusin maalata sen hiukan rauhallisemman väriseksi. Maalina aivan tavallinen ruskean sävy spray-pullosta.

      Poista