Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!lauantai 27. toukokuuta 2017

KAHVIN TUOKSUINEN VERHOILU

Yhdellä kirpparilla myydään näitä ihania kahvisäkkejä, muutamia on tullut hamstrattua pahanpäivän varalle kaappiin. Tänään sitten vihdoinkin innostuin toteuttamaan sen mitä olin mielessäni pyöritellyt... Vanha nalle kruunaa sai arvoisensa istuimen, sopii siihen kuin nenä päähän!Luulin että säkit eivät ole olleet käytössä, mutta erehdyin. Säkkiä leikellessä vierähti lattialle kahvinpapuja, ovat siis olleet aivan oikeassa toimessa nämäkin aarteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti