Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!torstai 25. toukokuuta 2017

SIITÄ SE SITTEN LÄHTI

Onkohan nämä ylimääräiset vapaat hyvä vai huono asia?? Alkujaan piti vain olla tolkkuna ja ottaa vihdoinkin kaikki talvivaatteet (optimisti) pois naulakosta ja eteisenkaapista, tarkoituksena saada paikat järjestykseen. Toisin kävi, nyt on koko komeus aulan sohvalla ja paljon "tärkeämpää" puuhaa menossa. Kaikki lähti liikkeelle tästä,  eilinen pikakierros paikallisella kirppiksellä ja sieltä ostettu suloinen seinävalaisin.


Valaisin päätyi vierashuoneen seinälle ja se sai sitten kaiken aivan sekaisin. Jonkin asteista nuorentamista ja jälleen tavaran vähentämistä teki mieli saada aikaiseksi. Monta kokeilua tehty ja vieläkään en ole aivan varma mikä tulee olemaan lopputulos ; )

Olisiko tämä peili hyvä? Vaiko ehkä tämä sittenkin??
 Tai olisiko rennompi opetustaulu hyvä tässä?
 Vai piristäisikö taulu mieluummiin kaapin päällä??


Näitäpä vaihtoehtoja tässä vielä pyörittelen, muutakin huoneessa tapahtui. Kannoin kirjoituspöydän ulos (tojottaa nyt sitten keskellä aulan lattiaa) ja hiukan kevensin huoneen ilmettä...


Ripustin verhon ikkunasyvennyksen toiselle raunalle ja otin kaiken ylimääräisen härpäkkeen pois ikkunalta. Luulen että myös nuo sängynpäädyt lähtevät, ainakin jalkopäästä.  Verho pitää vielä silittää ja pientä tavaroiden järjestelyä ehkä, mutta hyvä tästä tulee vielä.


Mihinkähän sitä nyt sitten laittaisi kirjoituspöydän?????


Tältä näyttää nyt sitten meidän kodissa : )  Olisikohan meillä koskaan paikat aivan järjestyksessä tai jopa niin valmis koti että täällä ei tapahtuisi mitään hämmentämistä tavaroiden kanssa...tuskin!!


Yhden ylimääräisen pöydän ja pari tuolia sain sijoitettua eteiseen, silmäillään nyt hetki voisiko ne jopa siihen jäädä : )

 Tällaista hämmentelyä täällä tällä kertaa, miten teillä vietetään helatorstaita?

2 kommenttia:

  1. tuolit sopii just eikä melkein tuon soman pikkukaapin viereen . minä jättäisin ne siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olet kyllä oikeassa, siinäpä ne nyt saavat varmaan olla.

      Poista