Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 21. tammikuuta 2018

AIKA RIENTÄÄ

Mihin tämä aika oikein katoaa, kohta mennään jo tammikuun loppua kohti ja minä en meinaa millään pysyä perässä. Taas on viikko mennyt edellisestä postauksesta ja voi mahotonta että olisi monta aihetta mistä kirjoitella taas. Mutta mennääs järjestyksessä ja maltilla, sisustussuunnitelmia niin kotona kuin tyttärellä. Käväisin viime viikolla työmatkalla päivän päätteeksi Haaparannan puolella Ikeassa hakemassa muutamia puuttuvia juttuja tyttären kotiin, paistinpannua, pussilakanaa yms. sekä hänen toivomansa lampun.


Siinäpä olikin oikein hermotesti tai ehkä enemmänkin palikkatesti : ) Pitkään piti tutkia ja kokeilla ennen kuin pääsin jujuun kiinni, mutta sitten kaikki olikin oikein helppoa ja lopputuloksena kaunis valaisin.



Ikea on kyllä mitä oivallisin paikka saada hyviä ideoita ja vaikka puhutaankin tusinatavarasta ei siltikään sisustusratkaisut ole tylsiä ja samaan kaavaan tehtyjä muotijuttuja. Verratkaapa jonkun huonekaluliikkeen mallihuoneita, minusta aika tylsiä. Tykkäänkin kovasti Ikean ideahuoneista ja luovuudesta, laatukin on minusta nykyään todella hyvä hinnoista puhumattakaan. Vaikka omaan kotiin käytän hyvin vähän Ikean tuotteita, voisin siltikin kuvitella sisustavani myös oman kodin hyvin heidän valikoimistaan. Lasten koteihinhan sieltä on kannettu selkävääränä tavaraa : )
Tällä kertaa otin muutamia kuvia Haaparannan Ikeasta, kauniita kokonaisuuksia.

























Tästä kehkeytyikin oikea mainos pläjäys, mutta ei ihan turhaan. Omaan kotiin olen haalinut tapetteja moneen eri tilaan, onpahan valmiina kun inspis iskee. Kävimme ostamassa tyttären kanssa hiukan kankaita mistä lupasin ommella verhot hänen kotiinsa ja sen urakan sainkin tehtyä eilen onneksi pois. Kaksi apulaista hääräsi mukana koko ajan, niin että hommasta ei tahtonut tulla mitään : )






Valmista kuitenkin tuli ja tänään saadaan verhot ikkunoihin. Laitanpa kuvia myöhemmin valmiista kauniista kodista.
Leppoisaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

  1. Hirmuisrn harvoin tulee kierrettyä ikean yläkerta, vaikka siellä muuten käynkin usein. Pitäisvissiin tass joku päivä mennä pitkän kasvan kautta -ja käydä syömässä samalla 😉
    Nuo sun apulaiset on kyllä ihan parasta A-luokkaa 💕❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kiireellä tulee itselläkin käytyä, kävellessä räpsin kuvia tälläkertaa kuitenkin. Pitäisi joskus oikein kunnolla katsella ideoita ja ne lihapullathan ovat ihan superia!!! 😀

      Poista
    2. Mä olen kerran syöny ne lihapullat 😄 -ihan vaan sen vuoks, että "kuuluu asiaan"...
      Asiasta viidenteen, mun kannattais ehkä alkaa oikolukemaan nämä kommenttini 😂
      (Ja kiitos muuten myssykuvasta, olin liikenteessä kun se tuli ja unohdin vastata)

      Poista