Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 27. tammikuuta 2018

YSTÄVÄ TÄYTEINEN VIIKKO

Aivan harmittaa että kyläilyt ja ystävien tapaamiset jäävät kaiken arjenkiireiden vuoksi hyvin vähäisiksi nykyään, mutta onneksi ystävyys ei katoa vaikka välillä onkin pitkiä taukoja yhteydenpidossa. Tämä viikko on ollut mukavia yhteensattumia ja tapaamisia pullollaan, kiitos ihanat ystävät!
Olin torstaina työmatkalla Vaalassa ja aivan pakkohan sitä on poiketa siellä käydessä Pänikässä ja Piirongissa ihanan Terhin ja Peten luona. Siellä jos missä on kotoisa tunnelma käydä ostoksilla : )
Tällä kertaa omat ostokset rajoittui aivan kynttilöihin, yhteen vanhaan avaimeen ja tähän härpäkkeeseen...


Mikäpä lie moisen taoksen käyttötarkoitus, mutta minun silmissäni se näytti kauniilta koristeelta kukkaruukkuun. Sininen emalikannu oli edullinen ostos Oulaisista edellisellä viikolla.


Kiva yhteensattuma oli että vanha ystäväpariskunta Kajaanista tulivat yhtäaikaa samaiseen putiikkiin, oli kiva nähdä Aseman laidan asukitkin pitkästä aikaa. Samana iltana kyläilin myös Tarinat Irkan ja hänen miehensä ihanassa kodissa ja jälleen on aivan pakko laittaa "muutamia" kuvia. Joka kerta tämä koti näyttää uudistuneen johonkin suuntaan, kadehdittavan tarmokas talon emäntä : )












Ensi kesänä opettelen keräämään luonnosta talteen kaikki ihanat yrtit ja lehdet!!! Ja jos ei käytettyä tulisikaan, on kauniitakin ; )


Voiko lajittelupiste olla enään kauniimpi!!


Kylässä oli myös hurmaava Touhu : )























Tämä on yksi niistä kodeista missä silmänruokaa riittää ja kaikki ne oivallukset ja sommittelut saavat huokaamaan ihastuksesta. Kiitos ystäväni jälleen!

Tänään sitten saimme vieraiksemme ihanan pariskunnan Koivun asemalta, oli niin kiva kun kävitte!!!!


Tuliaisina sain valtavan kimpun kauniita tulppaaneja, kiitos!
Mukavaa lauantaita, saunaan ja sitten Putouksen ääreen nauramaan...Humppapallo on niin huippu : )

7 kommenttia:

  1. Persoonallinen koti! Paljon erikoisia, mielenkiintoisia yksityiskohtia. Mukavaa viikonloppua, Johanna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tämä koti juurikin on! Mukavaa viikonloppua Satu : )

      Poista
  2. Voi kiitos kun saimme käydä! Olipahan niin ihana koti että unet meni kun piti vaan miettiä näkemäänsä. Että tykkäsin!!! Ja nyt tuntuu että kotona pitäis laittaa kaikki uusiksi. En muuttaisi teillä mitään. On niin mykistävän kaunista. Teidän koti pitää kokea, edes kauniit kuvat eivät anna oikeutta sille. Minä rakastuin siihen <3 Kirjoittaapi Kaija

    VastaaPoista
  3. Kaija kirjoittaapi vielä että ihana koti ystävälläsikin. Huokaus <3 Äkkiä kaivelemaan omia kaappeja! Teiltä saa inspiksiä!! Kiitos jälleen!

    VastaaPoista
  4. Olipa tosiaan oli törmätä yhteisten tuttujen luona !!
    Sekä turista loppumatkakin puhelimen ääressä, sillä se matka taittui mukavasti ja unohdin jopa kipeän polven olemassa olon ;)
    Joko näit "saluunanovet"...? Facebookin puolellahan ne kuvat on, bloggeri on jäänyt kyllä ihan hunningolle...
    Terkkuja sinne ja remppailoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas olen huono facebook ihminen, täytyypä käydä kurkkaamassa.

      Poista