Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

KESÄRUTIINI

Nyt muutaman kesän ajan tehty matka on muuttunut jo rutiiniksi, mukava loman aloitus on hurauttaa Fiskarsin ja Billnäsin antiikkitapahtumiin. Näin pääsee pian lomafiilikseen ja juuri oikeanlaiseen tunnelmaan rakkaan harrastuksen parissa, kivointa on ollut että olemme lähteneet tänne parina kesänä yhdessä miehen kanssa asuntoautolla. Näin majoituskin on ollut helppo ratkaista kun oma minikoti on mukana ja tietysti mitä parhain seuralainen 💓

Fiskarsin alue on niin kaunis ja sääkin oli ennusteista huolimatta oikein hyvä.







Saimme kokea myös yllättävän tapahtuman kun paikalle saapui Japanin kruununprinssi Akishino ja kruununprinsessa Kiko. Eivät he kuitenkaan antiikin perässä olleet, vaan Muutaman päivän mittaiseen valtiovierailuun kuului osana myös käynti Fiskarsissa.



Messut eivät olleet pettymys tälläkään kertaa, myyjiä riitti niin maksullisella sisäalueella kuin sen ulkopuolellakin. Aarteita löytyi varmasti jokaiseen makuun, kuvissa tietysti sellaisia mitkä eniten itseäni kiehtoo.
















Olimme Fiskarsissa torstai päivän ja perjantaina Billnäsissä.

















 Kävimme myös Rakennusapteekissa...










 Tässä rakennuksessa pääsee ihastelemaan kauniita tapetteja, kankaita, laattoja ym.









Billnäsissä on myös persoonallinen hämyinen puusepänverstas mistä voi löytää myös monenlaisia aarteita. Täällä valmistuu erilaisia uusiokäyttöön ideoituja kalusteita sekä asiakkaiden tilauksesta tehtyjä hienouksia.






Päivän päätteeksi lähdimme ajelemaan kohti omaa kesätorppaamme, missä odotti pieni muutostyö urakka. Tästä pienuudesta voimme kyllä olla miehen kanssa eri mieltä, mutta taitava siippani pystyy kyllä toteuttamaan mitä kummallisempia toiveitani ja luulenpa että hänkin oli tyytyväinen lopputulokseen 😉 Tästä lisää seuraavalla kerralla sitten.

Ajelimme tälläkertaa pienempiä teitä ja ihastelimme kauniita maalaismaisemia...



...kyllä Suomen kesä on ihana!

4 kommenttia:

  1. Arvovaltaisia vieraita olette bonganneet reissuillanne. Ihania vanhoja aarteita kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo valtava tavaramäärä saa pään pyörälle, mutta siitäkin huolimatta ei oikein tehnyt mieli mitään itselle. Tokihan sieltä tein joitakin ostoksia, on niin "hyvä syy" tuo meidän torppamme 😀

      Poista
  2. Aivan mielettömän ihania paikkoja sekä kappale kauneinta Suomea siinä siinä sivussa:)
    Tuolla saa varmasti ajan kulumaan leppoisasti:)
    Ihanaa kesän jatkoa sinulle!
    T: - Satuli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on mahtavia paikkoja käydä, kyllä viihtyy. Ihanaa kesän jatkoa sinullekin!

      Poista