Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 15. syyskuuta 2019

KOLMAS KERTA

...toden sanoo. No näinkin voisi sanoa, sillä tämän kesän asuntoautomatkat jäivät näin vähiin ja totesin tällä kolmannella kerralla että tämäkin touhu on kuitenkin erittäin mukavaa! Tavallaan harmittaa, mutta tänä kesänä kesätorppa vei voiton. Onneksi tulee uusia kesiä ja uusia seikkailuja, jospa ensi vuonna sitten tulisi enemmän käytyä myös reissaamassa auton kanssa.

Tänä viikonloppuna olimme kuitenkin hiukan karavaanailemassa Raahessa Multarannan kesäkauden päättäjäisissä. Mukavaa ja tunnelmallista oli, kyllä retkeily on mukavaa!

Koti pystyyn ja nauttimaan oleilusta, täällä nimittäin ei tehdä muuta kuin hyggeillään.





 Ripustimme hiukan valoja katokseen, näin iltatunnelma oli taattu kynttilöiden lisäksi.



Sää oli hieno, mutta kylmä. Siitäkin huolimatta istuskelimme ulkosalla yömyöhään, kunnon vaatteet ja peitot päällä tarkeni hyvin. Taivaalla loisti upea täysikuu, tunnelma oli hiukan mystinen. Tällaisista hetkistä täytyy nauttia silloin kun niihin on mahdollisuus, kohta saadaan taas kärvistellä sisällä monta kuukautta.


Leppoisaa sunnuntai iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kauniit iltakuvat. Olet kyllä reipas, kun noin kylmällä tarkenet ulkona istuskella..

    VastaaPoista