Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!maanantai 16. syyskuuta 2019

TAIDETTA

Ai hitsi tämä kännykällä leikkiminen on hauskaa vanhastakin, eikä ole kauan aikaa kun paasasin omalle teinilleni mokomasta asiasta 😊 Löysin kivan kuvanmuokkaus ohjelman ja kas... minusta tuli taiteilija kerrasta!

 


 Näistä voisi tehdä itselle pieniä tauluja, mutta mikä olisi mieluisin tyyli...


 Utuinen akvarelli...


 ...ei tämäkään olisi huono...


...vaiko hiukan punaisempaa...


Kiitos ja anteeksi, vähän innostuin! Kun mamma pääsi vauhtiin niin siitähän ei loppua tule 😂 Hauskaa leikkiä, kokeilkaahan tekin. Ja jos tiedätte jonkun vielä paremman maalausohjelman, saa vinkata!

2 kommenttia:

  1. Tuo utuinen akvarelli on ihana, kuvat on kuin jostain Carl Larssonin kotoa :)

    VastaaPoista