Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 29. marraskuuta 2010

ENSIMMÄINEN ADVENTTI

Viime lauantai olikin oikeaa hulinaa ja huisketta Tuvalla, ihmiset alkavat pikkuhiljaa heräämään joulun tunnelmiin! Kivaa oli ja kotiin päästyäni olin väsynyt mutta onnellinen! Siellä minua odotti ihana valkoinen joulutähti jonka armas mieheni oli tuonut kotiin ja illalla sitten vietimmekin pikkujoulua toisten naisyrittäjien iloisessa seurassa.


Sunnuntai aamun vietimme kaikessa rauhassa kynttilöitä poltellen takkatulen ääressä. Maillä on onni omistaa takka ruokailutilassa, se tuntuu luksukselta silloin kun ulkona pakkanen paukkuu ja ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään. Saimme avata ensimmäisen adventtiherkkupurkin.. ja siinähän ei kauan nokka tuhissut kun olimme neljään pekkaan sen tuhonneet.


Päätimme sunnuntai päivän ratoksi ripustaa vihdoinkin portaikkoon uuden valaisimen, joka on vain odotellut laittajaansa. Siinäpä haastetta riittikin, on meinnaan aika korkea paikka tuo porraskäytävä.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti