Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 8. marraskuuta 2010

UUTUUKSIA JA UUSIMPIA TUNNELMIA

Tässäpä näyttävä kaappi vanhus suoraan Ranskasta!


Saimme myös uusia ihania harmaan sävyisiä kalusteitaKuvassa oleva vanha puutarhatuoli on myös Ranskasta


Myös uusi satsi Intian kalusteita saapui


Ruskea kaappi on syvyydeltään vain 23 cm, näin ollen mahtuu ahtaanpaankin paikkaan. Löytyy myös valkoisenaMyös paljon muuta kivaa saapui, ihania lahjoja jouluksi tai omaksi iloksiSiinäpä muutamia esimerkkejä uutuuksista, tervetuloa katsomaan Tuvalle mitä kaikkea muuta ihanaa olemme saaneet!

Sofian Tuvan ikkuna tunnelmaa pimeän aikanaEi kommentteja:

Lähetä kommentti