Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 21. marraskuuta 2010

TUNNELMAA VALOILLA

Vierailin Aseman laidalla blogissa ja sieltäpä tarttui into aloittaa pikkuhiljaa jouluisen ilmeen laitto omaankin kotiin. Jouluvaloistahan se alkaa!Tämän lasikuvun löysin viime viikolla naapurikaupasta Ullanunelmasta, oli ihan pakko saada!
Lautaselle vielä joulukaramelleja ja avot!!


Jos täytyisi miettiä mikä on yksi pahin paheeni, niin se on varmaan tämä lasipurkki friikkeys (heh... olikohan tuo oikea sanamuoto)! Minulla on tapana täyttää niitä karamelleilla ja sitten pääsen huomauttelemaan muille kun ne jostain syystä vajuvat ilman että kukaan olisi niihin koskenut ; =)
Ilmat Poissista (eikö ole hauska nimi kaupalla) löytyi  aika edullisesti näitä kivoja pieniä led-valosarjoja, raaskii ostaa siis useammatkin. Yllättävän tyyriitä ovat mokomat kun lähtee hakemaan noin kymmeneen eri käyttöpaikkaan valoja.


Toisen intohimoni myönnän myös... ne ovat nämä vanhat vadit ja lautaset. Nämä löysin eräältä Oululaiselta antiikkikauppiaalta.


Sunnuntai päivän iloksi sain vihdoinkin ommeltua tämän kaksi vuotta kaapissa seisseen Laura Ashleyn kankaan kaapin oviin. Muuttuipas ilme kaapilla kerrasta, välillä näin..
Nyt kun vielä löytyisi kivat  kranssit oviin.


Kylläpäs taas sain aikamoisen kuva pläjäyksen aikaiseksi, toivottavasti ette kyllästy niihin aivan pian. Itse pidän blogeista missä on paljon kuvia, niistä saa kivoja ideoita ja vinkkejä itselle sekä elämyksiä erilaisista kauniista kodeista ym.

Näissä tunnelmissa lopettelen tänään ja alan valmistelemaan pikkuhiljaa ajatuksiani huomiseen työpäivään Sofian Tuvalla. Siellä meillä onkin jo täysi joulutohina menossa ja joulun avauksen jälkeen pääsin jo vihdoin soittelemaan joululevyjäkin.

Mukavaa sunnuntai iltaa kaikille!

1 kommentti: