Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 26. marraskuuta 2010

KOTONA TÖISSÄ

Tämän perjantain pyhitän  työnteolle kotoa käsin. Sofian Tuvan nettiputiikki pitäisi saada piakkoin toimintaan ja se vaatii yllättävän paljon töitä! Siihen saakka kun valmista tulee, niin nettikauppammehan toimii täällä: www.kainuu.com/sofiantupa

Aloitin aamun kuiteskin kaikessa rauhassa ja seurasin ikkunasta veikeää orava-kaveria joka oli syömässä lintulaudallamme.Arvatkaapas kuka myös seurasi oravan touhuja?!


Arttupa tietenkin... niin kauan kunnes alkoi kuulumaan taas jälleen uhkaava PIIP PIIP ääni... silloin tuli kiire sängyn alle!! Räjäyttelivät taas kalliota palasiksi tietyömaalla, syvä huokaus!


Kyllä on masentava tuo meidän maisema vielä tietöiden jäljiltä, ja tältäpä se taitaa näyttää vielä aika pitkään. On sääli että kadultamme on kaadettu paljon kauniita vanhoja puita pois, jotka loivat sitä idylliä tälle alueelle. Surutta vain kaikki pois uuden tien edestä :(


Töitäkin sitten olen tehnyt, uskokaa vaan!


Takassa tuli ja kuumaa glögiä, ulkona pakkasta kymmenisen astetta. Kylläpä kelpaa työskennellä kaikessa hiljaisuudessa.


Viikolla meillä onkin ollut kova urakka jälleen purkaa lähetyksiä, saimme taas saman päivän aikana kolmen eri toimittajan lähetykset. Paljon uutta kivaa saimme, tässä jotain esimerkkejä niistä.
Olen päivittänyt uutuuksia nettikauppaamme.Tämä vekkari täytyi saada myös itselle kotiin. Makuuhuoneestamme onkin puuttunut kello, mutta ei enään!


Nämä kauniit pöydät tulivat myös. Mutta koska Tuvalle ei nyt oikein mahtunut uusia huonekaluja, niin toin ne kotiin säilytykseen. Olivat kyllä sen verran ihanat, että taitavat nyt kotiin jäädäkin. Mutta jos joku näihin ihastui, ei hätää... Tuvalle tulossa lisää näitä, myös valkoisena.


1 kommentti:

  1. No, onpas ihanat pöydät!!! Hmm ja valkoisenakin saa vielä *hih*
    Artulla on ollut aktiviteettia, kun äityli tekee hommia :DDD
    Kävin tänään hypistelemässä noita kelloja taas, joten todennäköisesti palataan asiaan lähiaikoina!!

    VastaaPoista