Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 1. marraskuuta 2010

KESÄ MUISTELOITA JA HALLOWEENIA

Kesällä kun saimme nauttia jokseenkin lämpimistä säistä...
 ... ja kynttilöillekin kävi näin...
... päätimme rakentaa huvimajan...


... ison vaahteran alle.

Pihamme on todella haastava (raivostuttva), vino, vino ja vielä vinompi. Edellisenä kesänä raivasimme vanhat viinimarjapuskat ja kaikenmaailman muut töryt pois ja tänä kesänä sain perustettua kukkapenkin ja jonkinlaisia polkuja alulle (ovat vielä pahasti kesken). Mitään suunnitelmaa ei siis ole kuin päässä jonkinlainen mielikuva mitä kaikkea haluaisin... mutta saas nähdä mitä näillä puutarhurin taidoilla saadaan aikaiseksi ;)
Kaivamista riittää, koska mitään ei voi tehdä noin vain ilman että tekisimme pengerryksiä ja kaivauksia... koska sitä vinoa riittää!!
Siispä kaivoimme (huom! Lapioilla) aikamoisen montun huvimajaa varten, jotta hökkeli saataisiin suoraan pihaamme. Ei siinä punttisalia paljoa tarvinnut lisäksi allien hallintaan!

(loppu kesästä kukkapenkki olikin jo tupaten täynnä)

Artturikin siellä viihtyi, vaikka maalaukset jäivätkin odottelemaan ensi kesää.

Tänä kesänä omenoita kypsyi todella paljon ja jopa kirsikka puukin innostui tekemään marjoja, mitä se ei ole aiemmin tehnytkään.Kirsikkapuu alkukesänä kukassa ja ilman lehtiäNäissä tunnelmissa sitten vietimme iltaa majassamme halloweenina...Tunnelma oli aika kiva kun ulkona oli pilkko pimeää!


Näissä tunnelmissa ja mietteissä lähdenkin nyt nukkumaan... Hyvää yötä kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hurmaava huvimaja! <3
    Ruhtinaallisen kokoinen ja ihanan helppo sisustettava muotonsa vuoksi, ei ollenkaan sellainen ankea kuusikulmainen, joka meilläkin mökillä majailee...
    Ja vitsit noi teidän alueen pihat on ihania, vinouksistaan huolimatta - tai ehkä juuri siksi! ;)

    VastaaPoista