Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 22. marraskuuta 2010

KENKÄKAAOS SELÄTETTY

Nyt ei enään lapsiini (molemmat murkkuja) tehoa joulutontuilla "uhkailut", joten jotain uutta oli keksittävä!  Niinpä teinkin, uudet säädökset ikuisen kenkäkaaoksen selättämiseksi.
 Se sääntö on tämä: Mikäli kengät tai muut ulkovarusteet jäävät laittamatta uuteen niille tarkoitettuun komeroon, PÄÄSEE imuroimaan koko talon jokaikisen nurkan. Ja kas vaan... ihme on tapahtunut, ei yksiäkään kenkiä ole näkynyt moneen viikkoon lojumassa eteisen lattialla!!
Kun poikani oli pieni konttaava paapero, hän pelkäsi imuria. Kun hän varttui leikki-ikäiseksi, oli imuri mitä mainioin vempain. Nyt kun hän on murkku-ikäinen.... imuri pelko on palannut, siihen on tullut suorastaan kammo!!

2 kommenttia:

  1. =) Imuripelko on tuttua kuin myös imurikammo...Ja totta,tontuilla uhkailu päättyy aikanaan,imuriuhkaus ei meillä toiminut :/ enkä ole jaksanut "nalkuttaa" asiasta ;D
    Kun keksisi jotakin toooosi kamalaa ...

    VastaaPoista
  2. :D Ihana! Toimiskohan meidän pojille sama pelotin...? Joskus on eteinen niin täynnä kenkiä että hyvä kun yli pääsee :)

    VastaaPoista