Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 17. marraskuuta 2010

SISUSTUS JUTTUJA

Saimme taas uutta kivaa Sofian Tuvalle ja täytyihän sitä heti kotiinkin kokeilla!Hyllykkö on  IHANA!

Suloinen taulu josta tulee niin mummola mieleen!


Tämäkin taulu on uusinta uutta, hyllykkö, taulut ja tarjoiluvati löytyvät kaikki Sofian Tuvalta. Madonna patsas on Ranskasta ja aidosti vanha.


Olette jo varmaan huomanneet että tavarat muuttavat meillä kotona paikkaansa jatkuvasti, niinpä taas kaappi ruokailutilassa päätyi toiselle seinälle ja ripustimme hyllyn sen päälle. Näitä hyllyjä sekä lasikaappia saa myös meiltä! Kaappeja saa myös tumman ruskeana.


Kiva yksinkertainen koukku on minusta kiva.


Piironki numeroiduilla laatikoilla on kyllä todellinen tilaihme, laatikoiden kätköön mahtuu monenlaista aarretta. Tämä komistus odottelee uutta kotia  Sofian Tuvalla.


Samalle päivälle posti toi myös nämä ihanat kirjat. Toinen täynnä kivoja ideoita askarteluun ja kodin somistamiseen ( Niin helppoja ohjeita että onnistuu varmasti kaikilta). Toinen kirja on Ilona Pietiläisen(Sateenkaarentaa putiikin pitäjä) tekemä kirja omasta kodistaan ja ideoistaan...  aah... niin kaunista!! Tilasin molemmat täältä: http://www.adlibris.com/fi/


Näissä tunnelmissa aloitin siis tämän viikon, tällä viikolla onkin meillä  joulukadun avajaisten aika ja  alkaakin olla jo kiirus tehdä jouluiset näyteikkunat valmiiksi!

Joulukadun avajaisten kunniaksi  annammekin kaikille 40 € ostoksen tehneille pikkujoululahjaksi Mailegin pikkutontun mukaan ja 20 € ostoksesta Mailegin minipossun. Tämä tarjous voimassa 18.11.-20.11. ja koskee myös nettikaupan tilauksia joita voit tehdä osoitteesta: www.kainuu.com/sofiantupa

1 kommentti:

  1. Ihana vierailu niin kaunista
    Sisustus Sievän Mia

    VastaaPoista