Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 26. marraskuuta 2010

ENSIMMÄISTÄ ADVENTTIA ODOTELLESSA

Oli aivan pakko päästä vielä bloggailemaan tälle illalle, niin innoissani olin tästä!
Ruokailutilaan laitoin pienen  kaapin peilin alle jonka päälle kasasin adventti kokoelman.Ihania herkkuja joka adventti sunnuntaille!Kaikki nämä tuotteet löytyvät Sofian Tuvalta.

Mukavaa perjantai iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kaunista. ♥ Ihana idea nuo herkkupurkit joka adventille. :)

    VastaaPoista
  2. Wau, mikä ihana 'adventtikalenteri' noissa lasipurkeissa! Harmi vaan ettei täällä ainakaan taitaisi säilyä - ainakaan neljänteen adventtiin...Kiva on myös kynttilä ;))

    Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista