Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







perjantai 5. marraskuuta 2010

IHANA BLOGI-MAAILMA

Kyllä tämä  blogi-maailma on sitten ihmeellistä!! Aikaa on mennyt pari viikkoa kun Ihanasti kotona-blogi aloitti ja nyt olemme löytäneet Arttu-kissan veljen tätä kautta :)
Eli Onnin "mammalle" terveiset!
Arttu on tosiaankin Tähtitassun kissoja ja samat vanhemmat kuin Onnillakin. Kohta kaksi vuotta siitä tulee kun haimme Artun Espoon kissanäyttelystä tänne meille Kajaaniin. Menetimme Mimmi kissamme uuden vuoden aattona 2008 ja tammikuussa sitten Artsi muutti meille. Kyllä se niin oli että talo tuntui tyhjälle ilman karvaista hiippailijaa...

Terveiset Onni iso-veljelle. Olisi kiva saada kuva sinusta sähköpostiin, olisiko se mahdollista??

2 kommenttia:

  1. Voi mahdoton ! :)
    Artsi on Onnin veli !
    Niinhän se oli , että Vihtori kissa tempaisi vielä vanhoilla päivillään Unelman kanssa pennut. Yllä olevassa kuvassa on niin tutun näköinen kaveri turkkeineen päivineen. Näyttävät olevan molemmat varsinaisia pohjavillakissoja. Onni on punainen, tosin hyvin haalea sellainen, koska pohjavilla on niin vaaleata.
    Tiedätkö, että Artsin löytäminen on ilahduttanut minua tosi paljon, ihan kyyneleihin asti.

    Ja muuten....teidän ulkohuone näyttää viihtyisältä. Artsi varmaan tykkää ;)
    Eilalla on muuten myös kiva puutarha ja kissoilla mukava ulkotarha.

    t.Leena ja OnniPoika

    Ja lähetän ilman muuta kuvia meidän rakkaasta karvakasasta ;) Kuvissa voi vilahdella myös Kaapo ja Papu

    VastaaPoista
  2. Kissat ovat ihania, samaten ihanat, romanttiset kodit kuten teilläkin. Silmät pyöreinä ihastuksesta katselin kuvianne. Meillä on myös kissoja, kolme burmankissaa, ruskea, sininen ja lilakilppari. Minäkin pidän blogia lähinnä koruharrastajan roolissa, mutta välillä sinne eksyy kuvia kissoista...

    VastaaPoista