Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 10. maaliskuuta 2011

MAALARI MAALASI TALOA, RUSKEAA JA VALKOISTA...

Sain tilaisuuden pitää hiukan lomaa ja olenkin nauttinut täysin siemauksin siitä kotona puuhastellen. Ulkona olikin sopivasti oikea lomasää (räntää tuprutti oikein olan takaa), joten hyvällä omalla tunnolla ollaan remppaa tehtynä ilman että olisi täytynyt miettiä pakollisia hiihtoloma ulkoiluja ja retkiä. Maalisuti on heilunut niin vimmatusti, ja yläkerran huoneen panelikattokin alkaa olla voiton puolella.




Kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan...


Nyt on meidän kodin valkoinen kausi auttamattomasti ohi, ruskea valtaa talomme.
Nämä on näitä hetken mielijohteesta tehtyjä kokeiluja, tänään on näin... huomenna ehkä toisin.




Nyt jatkamaan katon tekoa miehen avuksi, kohta tuo uusi tilakin tuolla ylhäällä alkaa näyttämään oikealta huoneelta.

4 kommenttia:

  1. Vai kotona sitä luurataan ;D Kävin Pörrin ja kuopuksen kanssa liikkeellä moikkaamassa... Ihania tavaroita oli tullut ja mukaankin tarttui jotain...
    Millä maalilla muuten maalasitte tuon seinän? Meillä vintissä samannäköistä seinää, jota kiinnostaisi tuunata ;D

    VastaaPoista
  2. Oips, kuinka hienon kuvan olit napsaissut kasvihuoneestasi. Luulin kuvaa ensin maalaukseksi.
    Maalarimarttana minäkin häärin ympäri vuoden. Jotain kivaa pitää olla aina kehitteillä.
    Kivoja nämä ikuisuusprojektit :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kuva kommentista Nettimartta, mutta tuo minun valokuvaaminen on aina sattuman kauppaa miten ne onnistuu. Onneksi nykyään on dikikamerat, on helppo räpsiä kuvia ja kokeilla ja testata. Kiva kuulla että löytyy muitakin maalaus intoilijoita, minusta se on mukavaa silloin kin ei ole mahdottoman isoista pinnoista kyse. Voi harmi Satu kun en ollut paikalla, haluaisin niin nähdä Pörri-kissan livenäkin! Tarkoitatko maalia mitä on tuossa yläkerran huoneessa (valkoinen)? Se on minusta aika kiva sävy Y307 ja maalina Tikkurilan Remoplast, älyttömön halpa maali (Terrasta), hyvä maalattava ja sopivasti hiukan kiiltoa

    VastaaPoista
  4. Hyvvää huomenta kammarista ja lämpimästi tervetulloo lukijakseni:) Ompas palajon sommaa kateltavaa täällä tuvallasi. Tuo kuva kasvihuoneestanne vois olla siitä Lumiukko-elokuvasta joka näkkyy aina jouluna:)

    VastaaPoista