Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 9. joulukuuta 2012

2. ADVENTTI

Toinen adventti jo menossa ja kaikki jouluiset askareet vielä tekemättä... iik ja kääk!! Ja arvatkaa vaan, sainko haettua niitä joulukoristeita??! Mutta tämän postauksen jälkeen menen... kyllä menen, en anna periksi tällä kertaa. Jostain syystä en jaksaisi millään hössöttää joulun kanssa ja en myöskään haluaisi paljoa koristeita laittaakaan. Synkkä ihminen, mutta kait sitä vähemmälläkin joulu tulee.


Saimmepa kuitenkin Vaalan kirpparilta ostamani lampun ripustettua kattoon, kohdepaikka vain vaihtui makuuhuoneeseen.

Minusta se on kaunis, vaikka mies vähän vihjaillen mainitsikin että enpä olisi itse "osannut" tuollaista valita... mutta onneksi hän on sopeutuvainen. Eikös se näin ole että kun vaimo tykkää ja on onnellinen, niin koko perhe on onnellinen :)
Nyt lähden sitten etsimään ne himskatin koristeet kylmältä ullakolta...

Hyvää 2.adventti sunnuntaita kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!


4 kommenttia:

 1. Sopii tuonne kuin nenä päähän!
  Mä täs just paikkailen sun postias, käyn pistämäs lootaan samalla lun lähden yhtä pakettia hakemaan : >
  Toivottavasti ne on passelit!

  VastaaPoista
 2. No eikö vaan, kyllä me naiset tiedetään! Ihanaa, odotan pakettia innolla.

  VastaaPoista
 3. Upee se on ja käy kyllä makkariin kuin suklaa suuhun !

  Kyllä se on mukavaa, kun nuo miehet niiin hyväksyvät meidän ostokset (paljoa) mukisematta ;D

  Suloista 2. adventtia !

  VastaaPoista
 4. Mutta kyllähän me naiset olemme aina oikeassa ;) Ei taida meidän mies raukoilla olla paljoa vaihtoehtoja...

  VastaaPoista